én megakartam shortolni, aztán nem kaptam, visszavontam, de megbántam ,mert megkaptam volna, mostanra meg tiszta hepi lennék.... Na nem baj hátha összejon az OTP OvatosTéPése...:) Meg a hétfői Humet... várom nagyon a hétfőt hogy érdemes e majd bele venni,ma nem nagyon mertem bele kanalazni...
econet nagyrésze eladva, azon gondolkodom, hogy beteszek egy limites vételt... ha 64en kotnek akor ne maradjak le... ARP?szerinted lenne értelme??? Elkellene mennem az ebrokihoz hogy kivegyek egy kis manit átrakni az equtashoz... de ha mégis elindul az econet is-pénteki szindroma- akkor ne maradjak itt ki a jobol....
Es az sem mellekes, hogy miert nem veszik !!
Amugy Werkaz nekem kisse bonyolult ez a masik borebe bujas csak azert hogy tozsden lehessenek mint valami fantomaszkent.Fantaziailag azert lehet benne varialni, de most igy hirtelen egyszerre tobben is ?, ez homalyos nekem.
na végre!!!!Már azt hittem benned is csalodok,de te is egy véleményen vagy velem ezekszerint!!!! :))) Ennyi a lényeg a többi rizsa!:)
joccakát te morgen sztenli te...:)))
Nah Humet elérte a mai céláramat, az FHB majd magára talál délutánra ha a piac is azt teszi.
asszem megyek és alszom egy jót, mert ma eddig kemény 3 órát aludtam csak így egy cseppet fáradt vagyok :)
kérem tőlem tapasztaltabbak véleményét... Az új kiszorításról szóló törvény és a régi hatályának lejárta között eltelik majd öt hónap, mig eközben nem kell a 90% feletti részt szerzőnek kötelező jelleggel ajánlatot tenni. Ez egy egyszeri átmeneti állapot, amit szerintem most megpróbálnak kihasználni, ennek a hatása a kispapírokban látható rally. Vélemények ?
TIPPSAROK