én nem látok, de ha jól emléxem, 10 mrd. feletti otpforgalom egész jó emelkedésnél eddig mindig vmelyik alap gyűjtögetési szenvedélyére utalt...
namármost: ha az otp srv és az alap egymást licitálják túl a vételi oldalon, abból nekem az jön le, hogy:
1. nem nagyon tud egyik se leállni huzamosabb időre (remegőkezűektől begyűjtendő az eső papírokat)
2. ergo átmeneti visszaesés lehet, de szvsz otp nem kockáztat a leállással (nem az ő pénze lényegében) => szép kis időszaknak nézhetünk elébe. /mellesleg: az egész régió felfelé korrigál, és szvsz addig kell a nagyoknak veszegetniük, amíg még nem hisznek a rallyban - mert utána már nem akaródzik odaadni a pappereket, és akkor valszeg le is állnak "nem aggyátok???! anyátok! na akkor lesz nektek kis bekaki" kb.
no akkor véget is érhet a (mini)bull, meg átmenetileg meg is torpanhat - figyelni kell a régiót, mert bár nyilván nem tökéletesen korrelálunk, de azért aki nem napi mozgásokban gondolkodik, annak jó iránytű. Ehhez persze hozzáadódik az országspecifikus kockázat, ami hol háttérbe szorul, hol nem :)
meglátásokat szívesen veszem! /
(amúgy én még mindig hiszek a nagymedvében, de ez most talán mégsem az ő ideje...)
Nagy franc vagy Te.:))) Ebben semmi konzervatizmus nincs!:)))
Én azért vennék 37 alatt is ..:)))).Nem is olyan rég azt írtam, hogy 35 alatt akarok Persze odáig már nem jött vissza Na ez a konzervatizmus!
Szivat ez az egészségügy...:)
Végülis tök mind1 jah :)
Az elmúlt időszak egyébként nálam elég szépen alakult, de a pezsgő egyenlőre hütőben marad, még túl közeli emlék az októberi mészárlás :)))
szvsz a Mikulás-rally azért maradt el,mert annyian várták! (tipikus)Most az volna a nem várt fejlemény, ha jövő hét végére nem ülne le minden...(szvsz)
pályázatokkal csínján, még ha meg is nyerted. Az időhúzás hátterében az eltöcskölt magyar saját erő összege áll. Tudatos időhúzás folyik, mert nem tudnak fizetni, azaz letenni a saját erőt az EU támogatás mellé. (nem szektor-semlegesként írom az infót)
TIPPSAROK