Na a shortosok csak szégyeljék magukat, ha még mindig abban ülnek! Amúgy tudom milyen érzés lehet :( De most a stagnálás után a Molocska forgalommal napi csúcsra ment, úgyhogy mehet a folytatás ebédidőben is !!! :)))
na tessék, a démi a nap nyertese a buxik közt, és nekik meg nem is gratulízingelsz!? Na szép! (csak viccelek ám! Neked is és mindenkinek pezsgőt habbal! :) Ekkora hurráoptimizmusra úgyis kell jönnie egy nagy pofonofonnak! :))
Talán egy valami állítja meg ma az emelkedést,és az az ebédszünet,megyek én is....
Törölt felhasználó2005. 06. 10. 12:25
ezt nem a mai napra értem,hanem 1-2hónap,picihalacsk a vettél 16200-nél molt?
Törölt felhasználó2005. 06. 10. 12:24
Ezt semmi se fogja megállítani,és szerintem két vezető papírunk lesz(az első a mol ami új csúcsra visz minket,majd jön a ricsi,és zárásra az otp(a plastról nem is beszélve),szerintem :))))
gyerekek, sok ilyen hetet kívánok teljes szívemből mindenkinek!!!! remé lem mindenkinek jól sikerült!!! illetve mgé nicsn is vége, csak megyek ebédelek egyet!!:)
Gratulálok a Plastosoknak!!! Grat ulálok a Fotexeseknek akik a 260 kitörésénél belevettek, és gratulálok annak aki longban van még mindig a piacon!!! Asszem ez most elég sokunknak egy jó kis hét :)))
TIPPSAROK