olyan hír melyet örömmel osztok meg egy iylen kuurrvaa jó napomon!!! hétfőn eltütn a tárcám benne mindennel (jogsi, személyi mindeminden)!!!telej s elkeseredettség, kedden rohangálás ide oda!remény hal meg utoljára alapon úgy döntöttem hoyg amjd cska hétfőn kezdek új dolgokat csináltanti és láásss csodát ezelött 10 perccel csöngetett egy öreg bácsi hogy eg ypadon emgtalálta az összes papíromat, pénztárca és lé nuku de szarom le mert legalább nem kell utána rohangálnom!! egyérs zt ennek örülök másrészt meg annak hoyg vannak mgé jó emberek ebben a kibaszott világban!!! :))))))
Dax! Nem tudod, hogy ki az aki egyrészt veszi nagyban a fotexet, másrészt beáll több nagy ajánlattal a könyvbe mindig egy szintre? Még mindig a Concorde?
hű, ahogy nézem a Molocskában igen komoly ék formálódik. Remélem, nem felfele fog elszállni :)
Törölt felhasználó2005. 06. 10. 13:35
Na én fordítottam a pozin, mert ezzel a 27900-al nagyon nem bír... Grafikon alapján ez ma a megálló így. Mellette úgy érzem, hogy gyengül a piac és a BUX grafikonja se az igazi már.
TIPPSAROK