Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Avagy leülni egy padra szemben a csövesekkel akik "mit nézel?" miatt akár mögölnek vagy a buszon egy tekintet akit nem köllene tekinteni ,az utánadfutó bokszbajnok koldus stb stb
Miko lehöt úgy végigmenni ámelt fővel akár a Belvárusban gyalug vagy bkv jal hugy valami alak né kössön bálénk ? Szerintem illen utoljára a proletárdiktatúrának nevezett átkosban volt.
Az Ingatlanpiac sok kisebb részpiac összessége, ezért a budapesten mikor lesz mélypont kérdés szerintem megválaszolhatatlan. Most hívtam fel egy belbudai lakást aminél az irányár 700e/m2, magyarul már a jó helyen lévő átlagos lakások eladása is szenvedés. Ezzel szemben akik a belvárost felfújták rájöttek, hogy élhetetlen, ők menekülnének a zöldbe, de ott miért adná el valaki, ha nem tud jobbat venni, max külföldre költözik
2 ellentétes erő van most az ingatlan piacon. Az egyik hogy ha nem lenne moratórium, most igen sok ember n tudna fizetni a hitelét. Továbbá nem éri most meg a jelen aron, Bpi ingatlant venni befektetésre,mert szabad szemmel nem látható a hozam a beker árhoz képest. A másik erő, hogy viszont nagy a penznyomtatas a világban EU s transzferek, támogatások ingyenes, alacsony kamat hitelek funek fának, és a FIAT ( forint) valuta ertektenedese! Egyszóval ki tudja! De biztos lesznek alkalmi vettelek a moratórium lejárata után akinek a nyakán lesz a végrehajtó! Szóval Viktort kérdezd meg inkább meddig tartja fenn az örökös moratóriumot, és a kilakoltatas, végrehajtás felfüggesztését. Szerintem a 2022es választásokig. Szerintem ettől függ!!
Jó reggelt a Kedves Fórum Tagoknak! Szomorúan olvasom a napi halálozási adatokat. Ezzel a tempóval a télen meghalhat 15-40 ezer ember. Ha jól emlékszem, itt volt téma a népesség csökkenés és Budapest kiürülésének felgyorsulása népességfogyás és agglóba, hóm ofiszba költözés /falu, kisváros/ miatt. A forint gyengélkedés miatt azonban a külföldi tőke számára ismét kedvezőbb irányba fordultak a lakás árak. Mit gondoltok Fórumtársak, mi lesz a vektor eredője? Egyik serpenyőben: #kivándorlás #halálozás Másik serpenyőben: #forintgyengules Családommal szeretnénk Budapestre költözni és úgy döntöttünk, hogy 20% önrésszel, MAX hitellel belevágunk. CSOK féleségeket nem veszünk fel. Abban kérném a tanácsotokat, hogy nagyjából saccoljátok meg, mikor, hol lehet a mélypont a lakás árakban. Nekünk nem sürgős költözni, van még 2-3 évünk. Hálás köszönetem!
Tini koromban azért rángattam pár videójára :-) .. A lakása drága. 70-80 között viszont biztos el lehet adni. Negatívumok: - félemelet - nincs erkély - át van alakítva fitness teremmé, falakat kell mozgatni, de elég sok a tartó fal Pozitív: + lokáció + épület állapota + jó nagy
Kezd jó lenni a várus. Nincsen sok külföldi és a napunta idegyüvü piszkoló parasztuknak is él köll tarkarudniuk 6 órátúl hugy hazaérjenek a korlátozásig
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik