Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Egyértelműen kontraproduktív, a gyakori látogatással azt a hamis érzetet kelted az eladóban, hogy van érdeklődő a portékájára. Nincs annál jobb, mintha hetekig-hónapokig kizárólag ingatlanosok hívogatják.
Ma is Deák tér egy csapat bérhajléktalan vídékrűl gyünnek ide szerencsét probálni. Nem kollene ezeknek semmit ádni. Tegnap is bé kötöttek selfiző fiatalukba hugy miért Űket kamerázza Idióta embörök meg ollan kajákat vísznek Nékik amit egy milliumus se eszik. A pénztűl még káményebbek és erűszakosabbak. Ergo a bolond várusi termeli ki azukat akik koldulnak beszólnak aláznak fenyegetnek adutt esetben szétvernek
En se zarom ki hogy januarban -20% al el tudom vinni, mindenfele kulso segitseg nelkul. Btw ha a piac meg szarazabb lesz, akkor az effele kiserletek inkabb kobtraproduktivak szerintem, de amugy se elnek vele, ha segitene se.
A helyedben néha spammelnék ide, betennék pár felújítós munkát, elérhetőséget, stb. Normális szaki nekem is kelleni fog. Ha enélkül is van elég munkád, akkor tárgytalan
Törölt felhasználó2020. 11. 08. 10:27
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 11. 08. 10:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Lemaradtal, hogy a losonci teren majdnem vettem egy lakast? Hat hogy a viharba ne.
Lágymányoson nézelődöm tovább, szembe jött egy kép nélküli hirdetés, de az egyik legjobb helyen. Szegény tulajnak nincs pénze hirdetésre, de közben kiderült, hogy sürgős. Közepes méret, felújítandó, de 850k nm áron reménykedik. Na most én felújítandóra, jó lokációban jelenleg 600k/nm szánok, kevésbé jó helyen 500k. Később még ki tudja. Egyre több sürgős hirdetés is érkezik Facebookon szponzorált postként
Ki az aki ilyen, sok mínuszt nyomogat, az alteregoival, egy teljesen semleges beszélgetésekre. Ncseed, vagy kicsoda? Teljesen semleges beszélgetésekre kap ott mindenki sok mínuszt! Teljesen logikátlan. Itt valami nem kérek. Vki ide jarogat minuszolgatni:))))
Aerob sportot űzök leginkább, kézi súlyzók és fekvőtámasz, nem vagyok sem nagydarab, sem feltűnően izmos. Lehet, hogy hozzám azért nem jönnek oda, mert ismernek, én az elmúlt egy évben hellyel-közzel ugyanazokat az alakokat látom. A Jászain a kisbolt előtt (igazándiból az már a Szent István körút) szokott egy nagyobb banda lenni, eddig nekem nem volt konfliktusom, ileltve a Columbo szobor környékén 1-2 fő alszik reggelente, de ennyi. Nem feltűnően rosszabb, mint bárhol másutt a közlekedési csomópontokban. 2019 nyarán volt a Hollán Ernőn és a Jászai újlipóti részén súlyos a helyzet, de azok nem hajléktalanok, hanem konkrétan designer drogos zombik voltak. A Hollán Ernő egyébként esténként nem egy főnyeremény, de már évek óta nem az.
nekem is volt szerencsém arra járni ma. 9-es busz megállótól 10 méterre 5 fős csöves banda, a szaguk hatóköre persze ennél nagyobb. a buszmegállóban állókat végigjárta az egyik, a másik meg fel is szállt a buszra. mondhatom jó volt az illat. jászainál ismét csak fura alakok, sőt még a budai hídfőnél is. majd megyek a móriczra is, körbenézek ott is. ettől független lehet, hogy az van, amit mondasz, hogy a kevés turista miatt feltűnőbbek, de az nem igaz, hogy nem jönnek oda az emberhez.
Erősen túlzásokba esel. Nyugati aluljárót használom a legsűrűbben, azon átmegyek, egyébként földfelszínen közlekedek. Séta leginkább, tömegközlekedés pedig villamos, busz és párszor 2-es metró, bár az elmúlt 3 hónapban inkább 3-as. Padra csak nyaranta ülünk le, de sok esetben akkor is inkább a rakpartra. Soha, semmilyen atrocitas nem volt. Homelessek, drogosok meg se közelítenek (aluljáróban kéregetőnek néha adok).
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik