Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
TL39-cel szerintetek mit érdemes jelen helyzetben tenni? Kiszállni belőle önként, vaskos bukóval, vagy reménykedni hogy azt nem ütik ki? Rosszabbul jár az ember a KO-val, mint az önkéntes (bukóban) eladással?
van jegyzo, elado darabja nincs. a masik oldalt azert nem latod, mert alacsonyabb a veteli ara, mint amiert masok hajnaldoak lennénekvenni. elado-40, kb ez szokott lenni az érték.
Pont így. Csak sajnos jelen pillanatban OTP és MOL sem tartja pozitívban a mérleget. Nagyot buktam a Ricsivel, nyilván a múltkor már ki kellett volna dobjam, de bíztam benne mikor megmenekült...
Volt cikk a múlt hétről arról (talán VG), hogy erős shortállomány épült ki a Richterben. A TL39-ben továbbra sincs árjegyző, lehet, hogy most az Erstének sem érdeke, hogy legyen ott érdemi kereskedés, mert megindulhatna egy eladási hullám. Remélem a ma 624-en kapott certimmel boldogabb leszek mint az, aki piaci áron bedobta a mélybe.
szinten zenesz, mondjuk en 9900-et vartam inkabb, az biztosabbank tunt.. :=( vegre latszott az alagut vege, erre bamm. mondjuk OTP es MOL nálam még +ban van. a 41bol alacsonyabb aron volt már csak legalabb a multkori eset óta
pontosan ezt akrtam irni ez valahol a vezetést is minősíti. honapok ota nem volt srv. nagyon szep , hogy piaci alapon felmaszott oda ahol volt a multkor, DE ott kellett volna tartani, ha mar szerintuk is alulertekelt. amugy KGY-en ezt gondolom meg lehet kerdezni, hogy mi a velemenyuk arrol, hogy nem vedtek meg az arfolyamot. ami fal 9200-nál van, azt nekik kellett volna felhuzni vételi oldarol.
Az összes elemző cég mehet a búsba, megint beleestem abba a hibába, hogy hittem nekik... 11K sőt volt aki feljebb tette a lécet. Most ott tartok, ahol január 2.-án.
teljes tőkém 3%-a volt TL 41-ben - ez most mind ment a levesbe - ez egy ilyen műfaj
összességében nulla lett ez a RICSI TL pozim ezzel a likvidálással, mert a 8600 köröl vett korábbi TL certiket váltottam át TL41-re (lehetettem volna ügyesebb, de hát a kapzsiság és félelem harcában most a kapzsiság győzött, és én vesztettem emiatt)
és akkor most mehet 12 ezer felé, ahogy ez lenni szokott :-)
van még egy falat a lentebbi TL certiből, az most megmenekült :-)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.