Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Iran es izrael uzengetnek egymasnak. Iran mar lezarta volna de izrael most mondta hogy visszavag. Tegnap mar betortek libanonba es harcba keveredtek a hezbollahhal. Iran most fenyegetozik hogy ha izrael tamad o is. Izrael kezdte az egeszet….. es meg o akar visszavagni. Usa szerintem hamarosan kozbelep , de ez csunya volt. Nem volt tl41 em reg kipateroltam, de tl39 rezeg…. Otp megindult volna mar erre jon ez
...kb. agyvérzést kaptam. Az elmúlt két hónapban annyit buktam amit összesen nem mióta tőzsdézek... persze ennek is el kell jönnie valamikor, de pont akkor amikor tőlünk nyugatra minden ATH-ra ment?
Reszvetem , az nem keves buko :( es mindezt olyan dolog miatt ami nem is erinti a ceget. Gyogyszergyarto vagyunk miert erintene egy iranbizrael konfliktus?
A KO-val mindig rosszabbul jár az ember, mint bukóban eladással, mert legrosszabb esetben nulla is lehet a maradványérték, de biztos kevesebb lesz, mintha certi KO előtt szállna ki valaki akár 50-60% bukóban is.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.