Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is emelkedést várok, illetve 9500 feletti zárót holnapra.. Meg kell erősíteni a kitörést. Ha jól tudom, a mai nap végi lenyomással is történelmi zárócsúcsot ért el. De talán megvolt a kitörés visszatesztelése. Ha nem töri le holnap, akkor mehetünk előbb kiütni a TS 33-at, majd kis pihenőre számítanék, aztán mehetne tovább 10k-t ostromolni. Meglátjuk.
A forint gyengülésnek indult mind az USD, mind pedig a rubellal szemben. Ez a Ricsi számára kimondottan jó hír. Holnap ismét emelkedést várok. Tippjeim holnapra: nyitás 9420, napi max:9600, napi min: 9380, záró 9585
Ezt írtam 12:21-kor A mai zárásra 2 kimenetelt látok a saját nem profi elemzéseim alapján a pillanatnyi helyzetet figyelembe véve: 9460 vagy 9545. A 2.-nak jobban örülnék :).
-Erste:-Nagy lendülettel új történelmi csúcsra ugrott a Richter, könnyedén törve át a korábbi maximumot. A következő kiemelt szint a 10.000 forintos lélektani határ lehet majd a részvény számára. Támaszt a korábbi csúcs jelent 9.450 forintnál.Támasz és ellenállás szintek
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.