Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sztem is becsomagolhatjuk a csalódásunkat a fa alá. Egy csőd szélén lavírozó országban mit is várhatnánk. Továbbra is kérdés az extra adók kivezetése, az EU pénzek nélkül hatalmas az államháztartási hiány, jövőre még nagyobb lesz (sztem) ...Aki mikulás rally-t várt és nem kapott, annak itt egy kis néznivaló, a rendes Mikulás Rally-ról. :) https://www.youtube.com/watch?v=XohmSlFtM-U
Én február környékén még felvettem 5 millió hitelt is, csak hogy pmápba tegyem. Kaptam jó feltételeket, hát mondom nem szalasztom el. Tudtam hogy a pmápot meg fogják vágni rendesen, ezért lépni kell ha abból is akarok egy kis hasznot még. Jövőre 19% felett fog ketyegni, még a régi feltételeknek megfelelően, miközben szép lassan törlesztem vissza a hitelt. Eddig kb 300k rajta a költség, miközben már a fele kb vissza van fizetve. Nemsoká kicsengetem, legyen fél milla kamatom az 5 millióra, miközben hoz 800k-t a pmáp első éve, a 16% kamatával. Jövőre meg a 19% feletti kamat majd egy milliót. Jó kis pénz ez ahhoz képest, hogy semmit nem kellett hozzá csinálni.
Én biztos nem szálltam volna be ha nincs srv...🤣 A Richtert szerintem nem szabad rövid távra venni, nem olyan mint az OTP. Az árfolyamot rendesen befolyásolja az hogy jövőre 18%-ot hoz az állampapír! 2025-től lehet rá számítani hogy emelkedik komolyabban a BUX. Mondjuk a mikulás rallyeban én is bíztam, tavaly olyan jól nézett ki....egy ideig.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.