Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kéne az OTP korrekció nekünk hogy jöjjön friss tőke . Kerek 8900 egyelőre. Ez a vízválasztó szerintem is a 8900-9000. Ha valahogy 9000 fölé menne hátha elhinné mindenki hogy ez bizony up és vennék
Ami kemény ellenállásnak tűnik így a nyitás előtti helyzetet figyelve, az a 8940-es szint. Jelenleg ott áll több mint 18 ezer db az eladói oldalon. Azt nem egyszerű ledarálni, de az is lehet, hogy majd kiveszik onnan és úgy mehetünk tovább. Az indi jelenleg 8860
A kettős adóztatás kérdése nem érinti a Ricsit, ezt hivatalos forrásból tudom, maga a befektetői kapcsolattartásért felelős írta meg nekem e-mailben. Úgyhogy ezzel nem lesz gond. Ami érinti, de ez minden céget, a minimum adó bevezetése, amit Magyarország is elfogadott.
Rohadtak mindig lekötik. Ha lenne végre egy 9-es számmal kezdődő ár talán elhinné mindenki a 10k-t és megindulna. De én tartom még azt a teóriát is hogy az amerikai alapok tárazzák kifele a kettős adóztatásos dolog miatt. Januárban ki fog derülni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.