Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ezt tényleg nem értem mire öntik így ennyire, semmi okot nem látok. Szerintem szívatás ! DAX erős pluszban, ismét csúcs közelben S&P és NASDAQ már zöld...
Én is optimista vagyok a jövőt illetően , de a realitás talaján állok és nem kergetek vágyálmokat. Mert amit írtál annak az esélye szerintem gyakorlatilag nulla.
Ez valószínű, szerintem ez csak egy technikai jellegű esés volt. Szétnéztem a nemzetközi piacokon, de nem találtam semmi olyan eseményt, ami ezt okozhatta. DAX pluszban és az USA premarket egy kisebb csökkenést jelez előre, de nyitásig még sok idő van.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.