Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez teljesen lényegtelen, mindenhol ezt fújod! :) A ricsit sosem kicsik mozgatják! Kimondottan jót tesz egy pár napos, egyhelyben toporgás a ta szerint is!! Az viszont, hogy utána merre indul, az már nem mindegy!! :)) Erre majd visszatérünk..👍
Csak egy példa volt és nem ver földhöz. :) Attól hogy a kartonméret változik, belül a drága alu fóliának nem kellene növekedni! Persze tudom, valószínű az a gépsor is változott, mi meg fizetünk! Jön a külön adó, azt is mi fizetjük meg! 😃😃
Csak egy lehetőség, de mivel gyógyszert nem a hipermarketben veszel és nem hat rád a csomagolás mérete (a nagyobban biztos többet kapok...) ezért nem lehet, hogy szimplán nem kell többféle kartonmérettel dolgozni, nem kell a csomagológépeket átszerelni termékváltáskor... ?
Azért ezek a cégek nem jótékonysági intézmények, az tudjuk! A szépen csomagolt áremelések, stb! Csak egy példát had mondjak, amire a dokim figyelmét is felhívtam és először nem akarta elhinni, de vittem neki a bizonyítékot! Szedek egy gyógyszert, amiben 3x10db van! Egyszer csak a doboza kétszer akkora lett! Persze az ára is nőtt! A dobozban lötyögött a 3x10-db-s kiszerelés, mert a gyógyszer ugyan olyan pici maradt és a buborékos tartója is! Aztán egyszer csak nemlötyögött tovább a nagy dobozban a gyógyszer, mert a buborékos (alu) tartó akkorára növekedett mint a doboz! Persze a gyógyszer még mindig a régi kicsi tabletta maradt, csak az ára növekszik mindig és a csomagolás nagysága!! :) Mi szükség volt a kétszer akkora dobozra?😲
Én most azért nem, mert a cégvezetés gyakorlatilag világosan közölte, hogy nem nagy erőfeszítés lenne máshol adóznia. Ez csak játék a számokkal. Ha orbánc meglépné, tuti búcsút inthetne a cégnek. Már az OTP is pedzegette ugyanezt. Más kérdés hogy attól viszont tartok, honnan a fenéből fogják a hiányzó milliárdokat előhúzni, a költségvetési lyukakat betömni.
Újabb extraprofit adó bevezetésétől nem tartotok? Szeretnék hosszú távra beszállni a richterbe de félek tőle hogy úgy mint az előző évben karácsony környékén megjön a csomag a fa alá…és akkor hosszú időre nézegethetem a piros százalékokat.
Brutál hogy mi ment ott a héten... jatekpenzzel shortoltam, eladtam utána longoltam, eladtam. Aztán megint longoltam de esni kezdett és kiszálltam tegnap. Ma megint longoltam de záró előtt eladtam. Tegnap az mínuszos volt, a többi pluszos. Eszetlen mit művelnek vele. Megfogadtam nem trédelem amíg nincs irány, de csak nem tudom megállni sose, Richter az sosem túl izgalmas, valahol ki kell élni magam. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.