Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
-Jó napot! Private Banking friss:--A Richter görbéjét gyors, alacsony forgalmú emelkedés vitte új csúcsra. Napokon belül kiderül, hogy vannak e koncentrált eladók a piacán, mert ha a 9065 alá nem megy le gyorsan, akkor új magasabb sávba kerülhet. Richter napi: A két napja indult emelkedés hiába ment új csúcsra, de ehhez egyelőre nem társult trendszerűség. A 9065-ös szintnél található egy olyan támasz, ami vízválasztó lehet a vételi és az eladási oldal között. A papír persze még messze van a tartós lefordulástól, így nagyon fontos lehet az elkövetkező pár nap, mert akár komolyabb teret is nyithat a görbe. Felkerülhet a korábbi 6250-9065 közötti sávból a 9065-11875 közötti sávba. Ellenállások: 9688; 10 000; 10 313; 10 625. Támaszok: 8438; 8125; 7813; 7500.
Hát erre az a válasz, hogy vagy megveszed a kitörést,vagy nem... A stoppot teheted 9280-ra,de mivel a trend emelkedő ez jó, ugyanakkor néha van benne kiszámíthatatlan leszúrás is- 2-hete volt 8600 ft a nap elejei 9100-ról. Ma pihenőre számítottam reggel,az is volt.
Betettem, mert egy hivatalos elemzés, sokan örülnek a 12K nak majd. :)) Ettől még mehet arra, csak nem attól...:) Nem is hoztam volna szóba, ha nem kérdezel rá! Látom azért valami bökte csőrödet vele kapcsolatban :)) Van sok amúgy, hogy egy ta elemzést fundával, vagy fordítva bizonygatják és vegyítik, vagy téves éppen! Nem egyszerű előre megmondani a tutit! Ez ilyen! Az irány stimmeljen és kész.😃
Oda húzta a nyakvonalat, azt kövesd! :) Ez így jó is lenne egy alakzat szemléltetésében. Nem kell ennek teljesen szabályosnak lenni, a kereskedés impulzusait tükrözze, az már jó! Ennek a jobb válla is mélyebb a balnál és ez fordítva kéne, de ez már részletkérdés lenne! Én inkább a jobb váll helyére meghúztam volna egy csökkenő nyakvonalas fülest, amiből szépen kitőrt és vissza is tesztelt már! Evvel is lenne gond, de jobban beleillik, 10000-10500-s célárral!
már csak az a kérdés, hogy azon a grafikonon hol a fej-váll...ha ott is van, akkor az fordulós alakzat, nem kitörős...ergó lehet a költő fordított fej-vállra gondol, de azt se nagyon látom....
okos tanács :) sose keresd se az alját se a tetejét, mert úgyse csiped el mi a cél? napi tréd? hosszabb befektetés? esetleg több éves időtáv? mert mind mind más szabálrendszerrel kell hogy fusson ....egy ami tuti, ha minden egyből tolsz be, akkor azt feltételezed olyan okos vagy mint a piac, ez ritkán sikerül :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.