Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ennyire nem látok bele én sem, de gondolom fokozatosan veszik, nem egyszerre öntve a piacra (azt látnánk is ha napi szitnen megjelenne egy 10k-s vétel)
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási
program keretében 2023. június 22-én 9.136 db saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank
Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 8.366 Ft/db átlagáron.
ezt pont kérdezni akartam, hogy hogy működik... " 8.360 Ft/db átlagáron" svr-t indítanak, mondjuk jelen esetben 14.148db-ra... nyilván a legolcsóbb bent lévő ajánlattól kezdik megvenni, és addig veszik, míg meg nem vették a kitűzött mennyiséget? vagy van egy bizonyos értékhatár ami felett nem vesznek? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási
program keretében 2023. június 21-én 14.148 db saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank
Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 8.360 Ft/db átlagáron.
Szia. Kormánynak hála (extra, "extrém" adó és társai!!! ) meg az "erős" forint miatt igen!!! Versenyhátrány alakult ki így más gyógyszergyártókkal szemben is számomra. Nincs min csodálkozni. Még kell hamarosan egy Fitch vagy S&P leminősítés és .........! Az Uniós pénzek miatt már most üres az államkassza, a kormánynak pedig a kapkodáson kívül nincs megoldása a válságkezelésre. Szép napot mindenkinek
Ugyan at van,mint eddig... Valaki adja délután 8380 ft körül lép be.- Délelőtt nincs forgalom még. 8250 ft viszont fogja lefelé, mert SRV miatt leállt a short.-
Folyt... Próbáltam az emelkedő csatit módosítani, hogy beleszorítsam az árfolyam mozgását, de kiesett így is! A félidős pingi második hete erőlködik, h megtartsa az árfolyamot a 61.8%-s korrekciós szinttel együtt. hmm Megy az oldalazás, de ebből sokszor előfordulhatnak leszúrások is, vagy csorgás...! Kritikus szinten táncol! A köv. szintek már ismertek. Ricsi/D https://ibb.co/9rZtLg2
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.