Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nagyon sok Richtet rv-re futja belőle, és közben rv-t nem is kell eladnom. Szóval én most nem vagyok annyira morcos, hogy a Richter még nem jár 9K felett.
Én pl. a Richter osztalékomat MOL-ba forgattam, hogy onnan is kapjak még rá. :) A MOL osztalékot meg lehet Richterbe teszem, mert ott már nagyon sok rv-em van.
Múltkor eladtam 8800-ért. El kellett volna felejteni. Erre ma beszállok 8400-on. Nem vagyok normális! Beszopatott ez a buzi kormány info. Aztán jobban utána gondoltam. A Richter nem is forgalmazó, hanem gyártó. Én voltam a hülye. A büdös életbe nem lesz 9000. Meg is érdemlem, elhamarkodtam a vételt. Ráértem volna soha, de legfeljebb 8000 alatt venni.
Richter ilyen jatek..Nagyon sokat vártunk csak esett csak csorgott le, aztán meg csak ment ment mendegélt 8800 ig...tavaly szintén ezt csinálta..még egy darabig tökörészik azt simán elmegy 9k-ig...
-Erste:-- Nem tud elszakadni a rövidtávú (20 és
30 napos) mozgóátlagoktól a Richter árfolyama. Egyértelmű trend
jelenleg nem látható, így az árfolyam oldalazása tűnik a
legvalószínűbbnek. Közeli ellenállást a rövidtávú mozgóátlagok, míg
támaszt a 200 napos mozgóátlag jelent 8.074 forintnál. A ma bejelentett
adókedvezmény pozitív a Richter számára, de számításaink alapján a fair
érték hatás a normális napi mozgástartományon belül van. Támasz és ellenállás szintek
Jó napot! Enyhe jó hír a rossz Kormányunktól, szépen meghúzták egy nagy vevő-most visszateszteli a kitörési szintet-8380 ft kb.- És forgalom is megjött.
Megnéztem az éves jelentésben, elég komoly a K+F érintettsége a Richternek, így várhatóan ez egy komoly kieső adótétel... reméljük, árfolyamban is megjelenik.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.