Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nagyon sok Richtet rv-re futja belőle, és közben rv-t nem is kell eladnom. Szóval én most nem vagyok annyira morcos, hogy a Richter még nem jár 9K felett.
Én pl. a Richter osztalékomat MOL-ba forgattam, hogy onnan is kapjak még rá. :) A MOL osztalékot meg lehet Richterbe teszem, mert ott már nagyon sok rv-em van.
Múltkor eladtam 8800-ért. El kellett volna felejteni. Erre ma beszállok 8400-on. Nem vagyok normális! Beszopatott ez a buzi kormány info. Aztán jobban utána gondoltam. A Richter nem is forgalmazó, hanem gyártó. Én voltam a hülye. A büdös életbe nem lesz 9000. Meg is érdemlem, elhamarkodtam a vételt. Ráértem volna soha, de legfeljebb 8000 alatt venni.
Törölt felhasználó2023. 06. 19. 19:17
Richter ilyen jatek..Nagyon sokat vártunk csak esett csak csorgott le, aztán meg csak ment ment mendegélt 8800 ig...tavaly szintén ezt csinálta..még egy darabig tökörészik azt simán elmegy 9k-ig...
-Erste:-- Nem tud elszakadni a rövidtávú (20 és
30 napos) mozgóátlagoktól a Richter árfolyama. Egyértelmű trend
jelenleg nem látható, így az árfolyam oldalazása tűnik a
legvalószínűbbnek. Közeli ellenállást a rövidtávú mozgóátlagok, míg
támaszt a 200 napos mozgóátlag jelent 8.074 forintnál. A ma bejelentett
adókedvezmény pozitív a Richter számára, de számításaink alapján a fair
érték hatás a normális napi mozgástartományon belül van. Támasz és ellenállás szintek
Jó napot! Enyhe jó hír a rossz Kormányunktól, szépen meghúzták egy nagy vevő-most visszateszteli a kitörési szintet-8380 ft kb.- És forgalom is megjött.
Megnéztem az éves jelentésben, elég komoly a K+F érintettsége a Richternek, így várhatóan ez egy komoly kieső adótétel... reméljük, árfolyamban is megjelenik.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.