Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
kíváncsi leszek mi lesz a vége , mert ez öngerjesztő folyamat.. rfolyam gatya mennek állampapirba,mennek llampapirba nincs még annyi vevő. se. Külföldnek meg nem kell. Viszont eladni sem érdemes lasan már..érdekes szitu itt ha véletlen betéved egy nagyobb vevő nagy kanyarokat tud tenni azá rfolyamba..
Én is pen. érzékeny vagyok és egy hónapja voltam beteg. Nekem akkor még jutott rendes gyógyszer, ráadásul a richter profitját növeltem vele teljesen véletlenül, jót mosolyogtam rajta.
Nem tudom azt tudom, hogy a gyerekem beteg volt és nincs antibiotikum csak helyettesítők és mivel ő penicillin érzékeny covid gyógyszert kapta tesztelés nélkül. M.o-n már felütötte a fejét a gyógyszerhiány
Igen, végre megértette a kormány, hogy nem szabad a gyógyszerellátást veszélyeztetni, ezért rendkívüli hatállyal kivezetik a gyógyszerszektort érintő különadókat! :) De szép is lenne! Sajnos csak a vágyaimat vetítettem ki.
Amelyik rendszer nem a jó gazda gondosságával gazdálkodik, hanem amíg pénz van - addig úgy szórja, mintha nem lenne holnap? Majd csak kidobok némi extra profit adót, ha az Unió papa nem ad zsebpénzt... Kösz...
Abszolút egyetértek. Nagyon nehéz megállni, hogy ne ragadjon el a közeg, a fórum ebből a szempontból is nagyon nehéz eset, hiszen a tömeg lelkesedése nem mindig egyezik az egyén saját stratégiájával, és ugye a tömegpszichózis ereje óriási tud lenn. Én jelenleg figyelem az árfolyamot, a 7500-7600 sávban kívánok visszaszállni. És igen, ha nem jut el oda, akkor az elképzelésem nem jön be, akkor erről a körről lemaradok, úgy tekintek rá, mint a buszra vagy a nőre, ha elment, akkor elment, majd jön másik.
Sok bukóval megtanultam, hogy ki kell tűzni egy célt és semmi mással nem foglalkozni. Ez ugyan szépnek hangzik, de sajnos a kisördög mindig ott van, hogy befolyásoljon téged. Így jártam sajnos a Ricsivel is. Eldöntöttem, hogy 9100-on mindent eladok, majd közelítve ehhez és olvasva az elemzők célár várakozásait átállítottam.... Innen nézve milyen szép is lett volna ! És most itt vagyok a mocsárban és nem enged :( Megfogadtam, hogy soha többet semmilyen elemzésnek nem hiszek, hanem tartom magam egy kitűzött célhoz. Ma ismét beállítom az eladást 9100-ra és várom, hogy jöjjön a teljesülési üzenet. Sok nyerőt mindenkinek !
Reggel belenéztem az okádékba, ott valami unios pasi azt mondta, hogy nem ígérgetések kellenek , hanem konkrét intézkedések a m. korm. részéről. /Szerintem ebből nem lesz pénz mostanában :)/
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.