Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Milyen ingyen? Nézz már vissza 5 évet az árfolyamokon.. Mol, rg alig tud emelkedni már a mindenkori csúcsához. Nem mellesleg mire emelkedne bármelyik is?
USÁt bezúzták. Holnap sok jó nem várható. Nagyok innen már rég menekülnek, a kicsik meg most inkább állampapírba. Pedig szinte ingyen vannak a papírok. Lennének, ha a csüngő hasú nem éjjeli rendeletekkel qrmányozna.
-Equior:-Török Lajos szerint a Richter azért gyengülhetett, mert a jövő heti jelentését megelőzően sokan váltak meg részvényüktől. Erre utal, hogy a gyógyszergyártó gyengülése
viszonylag magas forgalommal párosult annak ellenére is, hogy közben a
BÉT összforgalma alacsony maradt – tette hozzá. Viszont így egy jó jelentésre nem profitkivét lesz,hanem emelkedés.
Én is bízom, de olyan felemás módon. Az országban látom igazán a kockázatot, nem a Richterben. Ennek persze nincs értelme, de a 4 nagy magyar közül szerintem is a Richter inkább. (Az OTP is ígéretes, ott az a fő kérdés, hogy kinézi-e magának a bankrendszert a NER.)
Annyira negatív a hangulat, annyira lefele várjátok, hogy ilyenkor szokta elérni az aljat..., jobb cég a MOL-nál. Csak nézzétek meg az elmúlt 15 év MOL és Richter chartját. Nálam támasznál vagyunk, ha nem töri át jelentősen, akkor felfelé várom, ha áttöri akkor nálam 7050 a következő támasz. Jelentésig eshet még, de nem várom 7500 alá. Nem dobom a 8000-es vételeimet. Előbb lesz 9000 körül, mint a MOL 3200. https://invst.ly/-c3ji
Nem tudom de nekem marha rossz előérzetem van. Miért adják ezt már hetek óta?? Jelentésig 1 hét van, addig nagyon ki akar tárazni valaki. Én attól félek be lettünk palizva, mint a molosok...De ne legyen igazam.
7500? 290 pöttyöt ez a Ricsi gyerek? Több mint 3%-ot? Ó. Mikor ment ez napon belül több mint 3%-ot utoljára? Az unokája sem él már annak,
aki azt látta. Se esni, se kelni nem tud, hát még a 35 is több mint egy
hetes kínszenvedés volt, mire ma nagy nehezen elesett és akkor a 33-ról akarunk itt beszélgetni? Azt hogyan üti ez ki? Csorog még egy hétig? :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.