Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szia igen mint én is. Viszont: A tegnapi pénzből (PMÁP) vettem egy pakkot tegnap. Várom a folytatást. A PMÁP-ot nehéz most megverni. Ráadásul magasabb fokozatba kapcsolt a kamat. Terülj-terülj asztalkám van". nincs nyereségadó - kötési költség. Milliók meg a számlán. Hajrá RICHTER most már részvényesként is!!
Nem lehet itt látni semmit, pont ez benne a szép. Ki gondolta volna ezt az árfolyamot decemberben, (érdemes visszaolvasni az akkora kommenteket - most persze, hogy megy az apátia, amikor épp lefelé megyünk)... És lehet, hogy áprilisban meg majd azt írjuk, hogy ki gondolta volna ezt az árfolyamot február végén. Majd a nagykutyák eldöntik.
Amin lehetett az utóbbi hetekben szépen fogni... Raiffeisen...ott volt bőven liftezes. Nyilván para volt, de legalább mozgott. Ráadásul """olcsó""" az euró.
Én nem sokkal 8K feletti árfolyamnál vettem TL33-at, beragadva várom a felfelét. Molnál ugyanez. Hosszú távon jó lesz az, de most nagyon azt az irányt látom egyiknél sem :( El nem adom mínusszal az tuti!
Szerintem a DAX-ra átmenni sincs több értelme, simán lehet, hogy 2023 egy medvepiac lesz. Ha biztosat akarsz, akkor állampapírozol. Szerintem a BÉT és DAX együtt fog felfelé menni, ha optimista hangulat lesz, oroszpártiság és demokráciadeficit ide vagy oda (eddig is megvolt mindkettő, és 18k-n volt az OTP, a pénznek nincs szaga). És a BÉT-en szerintem nagyobbat lehet kaszálni, mint a DAX-on, mi vagyunk most a legalulértékeltebbek kábé. De ez idő, és türelem kell hozzó. 2 hónap se telt el a különadó óta, és már eret akarunk vágni. Na ne már...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.