Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Végre az abbvie-t is felhúzták, talán az is trendet vált a szenvedés után. Ha ilyen amcsira beverik megint a Richtert 8k alá, én nem tudom mit csinálok... :)
Én 8300, esetleg egy alászúrás erejéig még picit alá, de nem gondoltam volna hogy így dobálják még 8000-nél is, rejtély számomra... Remélem fordulunk, mert ellőttem a munícióm (kicsit hamar sajna). Taps NemethGerinek még1x a grafikonokért.
Igen vásároltam ma. 8000alatt nem mertem, figyeltem hogy beöntik e, aztán láttam húzzák vissza és végül 8030-on vásároltam. 8.150 felett vennék bele újra ha menne fel. A puskapor javát szárazon tartom,hátha mégis lesz 7850. Üdv
A grafikonomon megjelölt támaszzóna tetejét érintette mértani pontossággal és innen emelkedett nap végére. A minimumot teljesítette, tehát akár fordulhat is. A fed kamatdöntése érdemben fogja befolyásolni a hangulatot, ha nem zuhanunk vissza holnap vagy csütörtök, akkor pénteken már lehet valamilyen próbálkozás a rövid távú csökkenő trend megtörésével.Sikeres trend törés 8.185 ft feletti zárással lehet meg. Ha nem jó a hangulat a napokban, akkor benézhetünk 8000 ft alá. Mivel ott eléggé látszik hogy megjelennek a vevők, ha lesz is még 79xx az árfolyam, jó eséllyel megveszik. Meglátjuk https://invst.ly/-5i8d
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.