Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Inkább az a szabály, hogy a 3. hullám nem lehet a legrövidebb, megnyúlhat az 1 és az 5. is, de mindkettő nem nem lehet egy ciklusban hosszabb a 3.-nál.
Arra vagyok kíváncsi, hogy a nap legvégén hova kötik majd az usákok. 8 fölé vagy alá? Meg az srv megbízásokkal mi a helyzet? 8400 körül még vették a Gyömrőin, kb. 2 hete leálltak vele.
többször láttam már elliott chartodon ,az otp-ben is szerintem rossz számozást,én se vagyok nagy elliott guru,de az egyik alapszabály,hogy a 3. hullámnak kell a leghosszabbnak lenni,nálam így néz ki https://invst.ly/-50d8
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.