Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
OTP-t leminősítették. Milyen érdekes, hogy ez csak ma derült ki. Tegnap másik 4 bankról már bekerült a hírekbe, de abban még OTP-t nem említették. Napvégére felkötötték az árfolyamát, azt a képet mutatva hogy a legkevesebbet esett. Közben egész nap, a legnagyobb forgalommal a legnagyobb mínuszban volt, forgalommal súlyozott átlagárral vitte negatívba a napot (-3,5%-on is volt napközben), de a hírekben a MOL volt kiemelve, amit nap végén vertek le kis forgalom mellett. Persze se MOL-t, se Richtert nem minősítették le. :) Mutyisztán
Ez a gyűjtögető kisiparos módszer, ugyanaz mint a Molnál volt...A gyengék egy idő után eldobják, mert emelkedik semmit. Aztán majd egyszer kiáll, és megindul a részvény. Nem tudjuk mikor.
Jó napot! Private Banking friss:--Richter napi: Még mindig a csökkenő trendvonal alatt mozog a papír, és már a 8125-ös szint elesni látszik. Amíg a csökkenő trend él, addig nem fog tudni elindulni az emelkedés. A 8125-öt alatt a következő támasz 7813-nál állíthatja meg az esést. Egyelőre maradhat a túladott és túlvett helyeken történő kereskedési lehetőség. Ellenállások: 9063; 9375. Támaszok: 8125; 7813; 7500; 7188.
Szia a FED döntéséig ez marad. Max kis pattanás a tegnapi korrekció után. FED esetleg a kamatot a piaci várakozásoktól jobban megemeli akkor 7800 simán benne van. Sok nyerőt
Köszönöm a felvetésed, igen az Elliott hullámoknál az a szabály hogy a 3. a leghosszabb Én úgy gondolom, hogy a tőzsde nem mindig működik tankönyv szerint, ezért lehet talán máshogy számozni is. Ahányan vagyunk annyian látunk bele dolgokat. Számozásod helytálló szerintem Kb. 2 hete írtam utoljára a Richterről, továbbra is változatlan a technikai kép. Érkezik lassan a 7850-es zónába amit kinéztem magamnak beszállónak. Itt lesz trendvonal, fibó 0,618, rsi túladottság. Tankkönyvileg ha egy emelkedés után ledolgozza a 60%-át az emelkedésnek, az egy egészséges korrekció. Viszont itt megjelenik egy fej váll alakzat is, fél szemmel arra is érdemes figyelni, nehogy beigazolódjon és 7500 felé vegye az irányt, ezt egyenlőre elvetném azért, a 7850-7820 egy igen komoly támasz. 7850-7900 körül már megéri a kockázatot és vételt látom jónak. Ennél a szintnél már 60%-os esélyt látok hogy emelkedhet innen. https://invst.ly/-52-h
-Erste:-Nagyot zuhant hétfőn a Richter is.
Ennek eredményeként egy támaszhoz érkezett az árfolyam. Erről az év
eleji lokális mélypontról (8.010 forint) megpróbálhat fordulni az
árfolyam, bár ennek egyelőre még nem látható jele, de a következő
napokban nem árt majd résen lenni. Támasz és ellenállás szintek
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.