Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez a gond mindig a jelenlegi borús környezetben, extrém alacsony forgalom mellett. Emelkedik 200Ft-ot a Richter és mindenki rohan eladni, amikor tartani kellene.
Sziasztok! Sajnos elmulasztottam eladni a részvényeimet 7200 felett, így ez a kör nem lett meg pedig lám, megint itt vagyunk 7800 környékén a "vételi zónában"... Viszont ha már vételi zóna, vettem a meglevő 300db-hoz ma záróban még 100 db-ot, és megfogadtam, hogy ha megint 7200 Ft fölé megy, nem fogok sz@rozni az eladással. Nem felhőtlen az örömöm, mert ez a mai esés nem volt szép (jó, melyik az?, kivéve ha shortolsz...)) szóval olyan alattomosan, sumák módra esett és azt nem szeretem, mert nem tiszta a háttere.. Más: Mit szóltok ahhoz, hogy a Randomnál az elemzés alatt semmilyen információ nincs. Ilyen sosem volt eddig. Igaz, van itt nekünk a fórumon pingvines kapcsolási rajzunk..., azon is kilehet igazodnunk, nem igaz? És egy off kérdésem lenne: ha arra vetemednék, hogy egy kevés Bitcoin-ba fojtsam bánatom itt 20k környékén, van tippetek, hol tehetem meg? Akár valamilyen származtatott termék megoldásra is gondoltam. Köszi, egy hatalmas longot kívánok jövőhétre mindenkinek (igen, még a shortosoknak is: égjen aki a rossz oldalon áll) de addig is szép hétvégét Nektek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.