Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Rángatják 7355-7540 között. Szerintem amit tegnap vettem 7350-nél, a biztonság kedvéért ma eladom, ki tudja mit jelentenek be ebbe a bazi nagy "háborús vészhelyzetben"
Akkor csökkentettem a pingvineket és a kereskedés balról jobbra halad, csak megjegyzem:)) A célár és támaszok is változtak, kihagytam a rovid impulzusokat, és a randi " adatai alapján az investingen ábrázoltam, mert itt hibásak az adatok. Össze vissza huzza a gyetyákat, nem jók a min max árak stb! https://invst.ly/y7dy2
Nehéz ezeket a rövid hullámokat beszintezni, mert lefele gyorsabb a pánik" miatt és egy gyertyával két szintet is át tud vinni. Igazából újratámadhatja még a felső pingit! Ennyi esés simán belefér, de a kék mezőből nem kéne kiesnie! Napos időtávon jó az MA50 környéke! Az új célár lefele itt vannak a támaszokkal! Meglátjuk, hogy zászlózik, vagy beszakad... https://invst.ly/y7b2x
Az utolsó kis pakk a kosaramban maradt. Te meddig várod vissza ebben a korrekcióban? Én ugye a DMA50-et is elfogadhatónak tartom, de Te ellenezted. Nálad mi lenne az egészséges visszateszt szint? Utolsó hullám fib 38%?
eladási ügylet
c) Ár(ak) és volumen(ek) Ár(ak) Volumen(ek)
7.480,- HUF/db 1680 db
d) Összesített információ - Összesített volumen 1680 db - Ár 12.566.400,- HUF
e) Az ügylet dátuma 2022. május 20. 15:06
f) Az ügylet helye Budapesti Értéktőzsde
MIC-kód: XBUD
Állok lejjebb is..:) Azért remélem az US nem üt új éves aljat, nyolc hétnyi zuhanás csak 1-1 napos pattanásokkal azért maciból is a kellemetlenebb fajta. Ideje lenne valami galamb Powell nyilatkozatnak. (de nem igen lesz, mert a FED érdeke is a lufi leeresztése, csak nehogy kipukkaszák helyette).
Rendkívüli tájékoztatás A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a Társaság munkavállalói értékpapír-juttatási
program szabályzatában előírt kötelezettsége okán 2022. május 24. napján 227 db saját
részvényt vett vissza a Társaságnál munkaviszonyukat megszüntető dolgozóktól.
A részvény visszavételt követően a Társaság saját részvény állománya 138.987 db,
csoport szinten 141.987 db.
A számbeli eltérést a Társaság tulajdonában álló, jelen tájékoztatásban közzétett saját
részvények darabszáma és a 2022. április 30. napjára vonatkozóan a Társaság
alaptőkéjének összetételéről és a szavazati jogok számáról 2022. május 2. napján közzétett
hirdetményben megjelölt saját részvény darabszám között a Társaságnál munkaviszonyukat
megszüntető dolgozóktól a Társaság munkavállalói értékpapír-juttatási program
szabályzatában előírt részvény visszaadási kötelezettség miatt május hónapban Richter
Gedeon Nyrt. által mai napig összesen visszavett 2.196 db részvény okozza. Budapest, 2022. május 24.
Richter Gedeon Nyrt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.