Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kiegészítésbe:
Vagy 20 gyertyával tapadt az ék aljához, ezért adtam kicsi haszonnal el a próba visszaszálló 1000-res pakkom.
5. gyertyával meg tette a támaszvonaltól-ellenállás vonalig távot, meg át is törte.
Nem tudom kárhoztatni magam érte, hogy nem tartottam, mert akkor az volt reális, feldobtam a labdát nyitó előtt, 2-en értettek vele egyet, ellene senki.
(#77156) .Etetés.
Értékelés: -1
válasz erre | csütörtök, 11:25
A kályha mellett ülők etetik a kicsiket,hogy vegyenek,-persze egyszer csak k...jó lesz,de mikor???Egyszer.
Kaktuszdenem
Jelzés a moderátornak
(#77155) Mikor??
Értékelés: +1
válasz erre | csütörtök, 11:22
Mikor fogytok már el???Unalmas!!
Kaktuszdenem
Nem unatkozik, meg nem fázik, fűthet a kályha mellett shortcertivel.
Akkor vágjunk bele így utólagosan, egy kis TA-ba.
Meg sem volt ma nyitva az Investingen a chart, a KBC realban néztem rá néha 5-15 minesen.
A 5647-ről lefelé jövetel ékelődés volt, amit tágított lefelé-fölfelé is.
Ma órás csarton 14:00 magasságában, 5335-nél tolta meg fölfelé, illetve nem is tolta, hanem kitört belőle.
Az ékelődés kezdetének legnagyobb magassága 300 pont, amit a kitörési ponthoz kell hozzáadni.
5335+300=5635
Közel van az ATH-hoz, onnan már támadhatja is.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.