Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ahogy nézem itt a reggeli könyvet, ma sem biztos, hogy megváltjuk a világot. Keffer shortja érik azért :). Egyébként az év sikeres volt Richter szempontból, hasonló jó évet kívánok neki jövőre. Nektek meg Boldog Karácsonyt!
Hali, most olvasom, hogy már ki is szálltál. MI történt? Csak egy pár napra vetted? Vagy megijedtél, hogy elkezd esni? Egyébként tényleg gyenge a héten. A vevők talán karácsonyoznak, illetve valakiknek év vége előtt el kell adniuk? 5367 a real.. nem valami jó..
2500 db volt 5445 Ft-os és 500 db 5475 Ft-os péntekről. Tegnap eladtam 1132 db-ot 5499 Ft-on. Ma meg 389 db-ot 5439-en a maradék 1479 db-ot meg 5388 Ft-on.
Ennyi.(+ a kamat, amit fizettem.)
:o(
A célárral egyetértve nem mindegy, milyen időtávon érhető el. Ha a nemzetközi klíma elromlik, akár fél-egy év is kellhet a mostani csúcs meghaladásához.
Másfelet buktam a fele visszajött!
Arra várok , hogy ebből a shortos
dologból ki tudjak kis bukóval vagy
nullában szállni és utána long!
4K 5.360-as átlaggal , talán megint
le megy olyan 5.200-250 közé !
Ott biztos visszveszem.
Hosszú távon csak a RHG longos fun-
dás alapon, erről meggyőztek az itt
kereskedő " testvérek"
Kitartás Koati ha türelmes vagy nem
fogsz bukni ezen a pozidon!:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.