Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A vége.
Cég Aj. Vétel
Eladás Cég Aj.
Szakasz: Ajánlati Könyv kiegyensúlyozás
Napi min: 5 241 HUF Napi max: 5 320 HUF
Nyitó: 5 280 HUF Előző záró: 5 272 HUF
Utolsó kötés: 5 241 HUF (2015.12.15. 17:05:27)
Összforgalom: 539 kötés, 240 495 db, 1 267 938 232 HUF
Ricsire soha.
Amin sokat kerestem, arra nem tennék, inkább az OTP, valószínűleg, azzal fogok szórakozni, az év hátralévő részében.
Érdemes karácsony előtti utolsó nap is figyelni, nekem sikerült záróban ATL-en elkapnom a Telcsit egyszer, 4 nap 8,7% haszon.
Ricsire soha.
Amin sokat kerestem, arra nem tennék, inkább az OTP, valószínűleg, azzal fogok szórakozni, az év hátralévő részében.
Érdemes karácsony előtti utolsó nap is figyelni, nekem sikerült záróban ATL-en elkapnom a Telcsit egyszer, 4 nap 8,7% haszon.
Köszönöm szépen a válaszod. Nagy kár, akkor nem figyeltem eléggé a hozzászólásaidra, amikor még az elején a Richterben nagy emelkedést vártál. Egyébként én is a Cariprazine kapcsán emelkedést vártam (csak nem ilyen mértékűt), mégsem léptem lopng pozícióba, amit azóta sem tudok megmagyarázni magamnak.
Mester amit belinkelt órást, azt néztem én is, hogy alsó trendvonal fölött oldalazik, túl sokáig, amiből nagyobb valószínűséggel jöhet letörés, mint a csökkenő trendvonalig pattanás.
Annyiból tér el az OTP-től, hogy ott nagyobb időtávon rajzolódott a zászlórúd (4nap), itt pedig ez 1 nap, és két napja oldalazik.
OTP-ben rövidebb volt az oldalazás arányaiban.
Itt letörésnek néz ki a várható forgatókönyv, ugyanazon elv mentén, mint amikor fölfelé jött, ha nem tud mennyiséget, akkor venni, most adni, akkor sávot vált.
Március környékére várom a bejelentést az 5% alá kerülésről, a maradékra nem kell kivárni a cirka 3-4 hónapos ciklust, előbb fog emelkedni, az EGIS-nél is így volt.
1/2 éven belül haszonnal adhatod a pakkod, de te döntesz, hogy parasztshortolsz, vagy nem.
Amit a zászlóról az OTP és a Richter vonatkozásában leírtál, az elég egyértelműen azt jelenti, hogy mindkettőnek az esésre van jóval nagyobb esélye, mint az emelkedésre, ha igen, milyen időtávon, akár ma, holnap? Más, általában megbízhatónak tekinthető indikátorok alapján mi várható a Richterben egész rövid távon, esetleg 5100 környéke, amit a Random elemzése is eléggé valószínűsít?
A fentieket azért kérdezem, mert nem vagyok nyugodt az 5430-on nyitott kb. 400 db. longommal, amit sajnos nem zártam időben. Nem vagyok benne biztos, de olyan érzésem van, hogy tényleg beejthetik 5100-ig vagy az alá. Ha így van, akkor viszont zárni kellene a longokat (mivel TBSZ számlán vannak, nemrég azt tanácsoltad, hogy tartsam, most is így gondolod?) és esetleg egy nagyobb shortot nyitni. Mi erről a vélemény?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.