Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Csak egy kicsit értek a TA-hoz és az indikátorokhoz, de a Bólinger szalagok nagyon beszédesek... Múlt szerdán felsőn kívül zárzt, majd csütörtökön a felső alatt és a pénteki záróval megindult a korrekció az alsó szalag irányába. Ha meg akarja érinteni az alsót, mint ahogy egyébként a nagykönyvben meg van írva, akkor az eddigi esés csak piskóta volt...
"a katonákat felzabálták a hollók"
nem, ezek nem hollók, ezért sztem jelen 3 gyertya alapján továbbra sem egyértelmű a lefelé fordulás... a dark cloud+doji+nagyobb doji/sima piros nem hollók sorozata, ugyanakkor ezekkel már 3 napja esik, szóval izgalmas hétnek nézünk elébe ...
Valószinüleg jók az elemzéseid e számok tekintetében. Elemzésben nem vagyok spiller, legtöbbször a megérzéseimre hagyatkozom.
Most az elmúlt héten elég sokat esett, deeee "csorgással", a katonákat felzabálták a hollók :) Véleményem szerint néhány napot még oldalazhat, de utána megindulhat fölfele. Az elmúlt hét az extrém RSI "öngyógyítása" volt, ami talán sikerült is.
Nnno, meglátjuk, én is reménykedem az 5k-ban (4950-5050). Doppingolhatja a gyj.
Holnap sztem 3 napi szöszmötölés után eldől az irány: ha csorog, akkor 3600 alá, ha mégis fordul, akkor a célár elsődlegesen 5K (461.8%-5032), másodlagosan 5,2K (500%-5165).
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.