Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hogy hogy miről beszélek? A 54066-es hozzászólásoddal kapcsolatos felvásárlási pletykáról.. Másról én sem tudok...
Ja , de én is elkezdtem felvásárolni :)
Megsúgom én is poziba helyezkedtem, a 361.8%-3683-as szinttel számomra megtörtént az elsődleges korrekció célár... ha "nem jön be", akkor dobom, akkor viszont tippem szerint 4450-4500 körül lesz a másodlagos célár. A maival együtt 3. napja "esik", egy dark cloud, egy doji és ma egy piros, mélypontja a 4655 (350%-4642) ahonnan fordult és fenti fibo szinten zárt. Zárásban amúgy simán 3700 felett zárt volna, de a "fiúk" a 4680-on lévő 25K-s pakkal gondosan ügyeltek az "arányokra". A 4600 környékre várják "páran", vagyis a korábbi csúcsszintre, így sztem nem az lesz a "végső megoldás", azaz vagy most fordulunk vagy lerombolják mélyebbre... (4600 alá)
Ettől a felvásárlási bejelentéstől mit vártok? A Richter cáfolta, hogy valaki fel akarja őket vásárolni. Attól függetlenül nagy forgalommal vették a papírt. Nyilván nem esésre játszanak..Pláne, ha amcsi cég, sejthet valamit a termék piaci bevezetéséről. Szsvsz.. Tehát olyan rossz hír nem jöhet..
Azért érdemes lehet a rosszabb hírekre is felkészülni, nem olyan rózsásak a Forest számai: link
Nem csodálkoznék elbocsátásokon, kutatások felfüggesztésén, stb. sem a stockholderek hátsó fertájának kerekre nyalása érdekében... MEGLÁTJUK (vagy nem)!
Az az amerikai cég (aki állítólag fel akarta vásárolni Ricsit) kedden jelent és akkor kiderül, hogy tényleg kamu volt e a felvásárlás!? Illetve a Cariprazine engedélyeztetéséről is lesz valami hír, állítólag.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.