Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hàt ha 4300ig nem is, de 4400ig is lenèzhet akàr, bàr most mèg nem làtok rà túl nagy esèlyt. Ha a gyógyszer bevezetèse tovàbb csúszik, akkor viszont simàn elkèpzelhető. A gyj.-vel kapcsolatban nem vàrok nagy meglepetèst, sem tüzijàtèkot. Szerintem àtlagosan jó lesz. Az is lehet hogy beàll egy 4400-4800 közötti sàvozàsra egy ideig. Ami jót is tenne szerintem a papírnak.
Azt esetleg tudja valaki, hogy a ma délelőtt elért 4828, minden idők hányadik legmagasabb árfolyama?
Ebből kiindulva várok még 3-4 % os korrekciót, de megérzésem szerint a gyj-től újra repkedni fog Ricsi! Szóval senki ne idegeskedjen, aki esetleg elhamarkodottnak gondolta a beszállót!:-)
Hát ha abból indulunk ki, hogy az usákok vastagon zöldben vannak egyrészt elképzelhető. Másrészt viszont az árfooyam esését nézve, most következhet ( a délelőtt végetért) emelkedő rövidtávú trend korrekciója...
Kezd bebizonyosodni a tőzsde egyik örök igazsága, miszerint: " a fák nem nőnek az égig". Ha belegondolunk abba, hogy ezt a rallit jobbára a külföldi alap(ok) vásárlásai keltették, ez a vételi erő pedig megszűnt, akkor még 4300 ra is visszacsoroghat, ahonnét indult. Nem lepődnék meg ha Ricsi is úgy járna, mint Oti dec 6 után. 6%-ot adott vissza 1 hét alatt... Mondjuk 4600 alatt már én is elgondolkozom a vételen és nem akarok úgy járni, hogy megint lejjebbre várom, mint ameddig végül jön, de most már jó lenne TA-val is alátámasztani a beszállóm!
sztem kicsit elhamarkodottan vettem. Talán várni kellett volna a 46xx-re. "visszaadni" nem merem, mert amilyen idióta a "napi végjátéka", visszaránthatják 48xx-re
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.