Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
amiket megadtam azok házi számítások, ne vedd készpénznek (más kérdés, hogy működik/működött) (vicc)
szóval újat majd akkor lehet írni, ha trendszerű esésbe kapcsol, de jelenleg még nem tartunk itt...
Itt nagy segítséget a fibó szintek adhatnának, de még nem vagyok igazán járatos bennük ezért légyszi ne röhögj(etek) ki nagyon ha hülyeséget írok.
Szóval Te a múltkor kiszámoltad a szintekenlt, de nem lehet, hogy újra kéne számolni őket? Pl kineveznénk 100%-nak 4841-es lokális csúcsot és az alapján kiszámolnánk 0 %-ig. Könnyen lehet, hogy nagyjából arrafelé lenne a korrekció alja. Mit gondolsz mester?
Szerintem nem feltétlenül a hernàdiról szól a sztori. A horvàtok nagyobb befolyàst akarnak. De most volt először nagyon règ óta,hogy mindkèt fèl pozitvnak èrtèkelte a tàrgyalàsokat. Egy ilyen rendkívül feszült helyzetben ez abszolút pozitív. ( mind1. ) nekem egy próbàt megèrt. Amig ricsire vàrok hogy mi legyen, kell egy kis izgalom :-)
az izgalmas kérdés tehát az, mi lesz holnap ... ezt nyilván nem tudom, de ma megint a fibo szintemen egyensúlyozott (4734 - 376.4% ) nagy forgalommal és a záró is 4700 felett maradt... egy dojit rajzolva a mai napra. A doji érdekes módon éppen a szeptemberi emelkedőtrendvonalra került ...
Shortolni kene Mollykat, szerintem adtak a szarnak egy pofont..,vagy legalábbis nem olvastam, hogy a cégvezetője ellen kiadott Interpol körözés visszavonását kezdeményezne a horvát kormány,addig meg milyen együttműködésről beszélhetünk?
De az elmúlt napok emelkedése megint az alapok vètele volt. Én azèrt vàrok nèmi konszolidációs időt. 4600-4700 közè egeszséges lenne lemenni. Ott bele is vennèk. Keddig mindenkèppen kivárok. Addig meg most mollal jàtszom :-)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.