Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az elemzést kiegészíteném, hogy kis szubjektív megítéléssel (poziban ülve)lényegében egy marubozu-engulfing pattern hibrid formációt rajzoltak a fiúk, ami UP-ot sejtet. Sikerült az eső trendvonal alól kibújva, felülni az őszi emelkedő trendvonalra a záróértékkel, de azért sajnos vannak kérdőjelek, mint az ezidáig legalacsonyabb éves forgalom (azaz nem szignifikáns feltörés) és a felkötés ténye, valamint a még mindig 70 közelében lévő Rsi. Holnap a tét a 4700 feletti zárás, egy szép zöld gyertya megrajzolása... meglátjuk mi jön össze belőle ...
feltételezem, hogy short is épült az elmúlt napok folyamán ez valszeg 4800 átlépése esetén kerülne zárásra ...
OFF: Mol kibaszott nagy csalódás nekem (is), szépen beragadva 300-on..., bár még nem számítok 13K-s szintre... de tény, hogy túlméretezett pakkom hever benne... be kell látnom, hogy "ennyit nem ér meg" nekem, mármint bef. tőkét ... mihelyt lehet csökkentem a méretet... egyszerűen elképesztő ez a gyengeség ... nem találok szavakat rá ...
Egyre nehezebben viselem már a passzivitást, de a novemberi pánikolásomhoz hasonlót nem akarok újra átélni. Nagyon jó és hasznos anyagokat találtam, amikkel jó úton halad a saját stratégiám kialakítása! Biztos vagyok benne, hogy megéri kivárnom amíg elkészül! A kereskedés hiánya úgy is arra ösztönöz hogy minél hamarabb tanuljak és elkészüljek vele!
Orason meg naposon egy zaszlo kezd kibontakozni nekem..,az utobbi par napban jo kis bazist epitett 4700 korul,de inkabb folotte.., a mai Egon elemzes szerint a 4700 ellenallas volt, holnaptol meg gondolom tamasz lesz amit holnap nyitasban majd meg visszatesztelget hogy aztan szepen maga mogott hagyja..,de az is lehet,hogy a visszatesztet megtortentnek nyilvanithatjuk az utobbi napok kereskedese alapjan...
Grafikon elemzes sanyafuel modra...mehet!
Irigyellek a turelmedert..,igen ez a tozsde, itt elesben mennek a dolgok, jobb vigyazni!Az se baj ha ebbol most kimaradsz majd lesz meg lehetoseg..,pl MOL-t lehet , hogy olcson tudunk venni rovidesen, meg lehet, hogy Otit is learazzak meg igy januar vegen!
Még mindíg nem... de már közel a nap! Azt próbálom elérni végre, hogy a grafikon és az indikátorok alapján megalapozottan szállhassak be, ne csak úgy találomra. Múlt héten sokat léptem előre, már oszladozik a köd.
bevallom miután megláttam a árat beraktam mégis eladásra, de már későn ... ez kurva nagy felkötés volt, de most már értelemszerűen remélem, hogy reggel nem sokat esik vissza ... ez short szopatás volt keményen ...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.