Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
olyan gyonyoru a chart h rovid tavon nem kizart a 44K! barmennyire is fura meg a vegen az equitasnak is igaza lehet :)
jancsikanak koszonet a kgy-rol hozott infókért!
Igazából nagyon új információ -amíg én voltam- nem látott napvilágot. Az új igazgatósági tagok- főleg aki a volpharma privatizátora volt- komoly élelmiszeripari kapcsolatokkal, míg a másik New Yorkban szerzett egyesülési tapasztalatokkal rendelkezik.
Az ÁPV Rt mellett , mintha lett volna 1-2 olyan képviselő, aki 1-2,5 M darabbal szavazott,s mindenki a management mögött áll, egyirányba tolódik a szekér.
Most jövök a közgyűlésről. Sajnos 15 percet késtem (nagy volt a dugó) , de azért megérte elmenni. Nagyon jó fejek az új lengyel igazgatósági tagok. Sztem a mai nap legalább akkora nap volt a cég életében , mint amikor privatizálták.
Hogy célárfolyam? az gyorsan el kell felejteni. Itt új perspektívák nyílnak, és nem biztos, hogy 100% gyógyszeripar.
Szerintem az alapok pakolják a puttonyba a következő évre, na meg persze hogy negyedév végén is tudjanak valami eredményt felmutatni, ha készen vannak majd gyártják az elemzéseket emelt célárakkal futószalagon. No meg a dollár sem fogja egy ideig lehúzni Richárd Urat.
Szvsz aki tegnap szórta valszínű les.arja a dolgot, kényszereladás lehetett. Az év utolsó napjaiban már rendre ezek a "kényszerek" mozgatják az árfolyamokat.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.