Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
na ilyenkor vagyok dühös - ha nem azok a fránya nap végi leverések amelyek az elmúlt napokkban voltak már rég 42ezer környékén járnánk.
ha ma is vki eljátsza azt a leszúrást esküszöm összetöröm a billentyűzetét :)
Azon is lehet gondolkodni, hogy a mai esések forgalma szokatlanul alacsony volt pl. az USA-ban is...?
Lehet, hogy "árva gyerek" születik holnap? - szép álmokat.
Nem én vagyok a "negativ", a fagyos északi szél az ami délnek fújhatja a Ricsit is, - legalábbis nagyon úgy néz ki. szvsz.
Törölt felhasználó2007. 12. 17. 20:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Trendelek !
Ne légy negativ !
Én csak kp-ben vagyok és nagyon pozitiv képet fest elém a mai napi Usa gap down.....egyszer fent és egyszer lent......ahol a házban padlás van ott általában pince is épül.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.