Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A várt(?) visszapattanás (mol-oti...bux) elmarad?
Gondolnám, a letörési szinteket csak visszatesztelik ebben a nagy brummogásban...is. (kitömtem magam a blue-kal - minden intés dacára.)
Lehet egyhuzamban mehetünk vagy ~22k5 bux-ig.(sőt, 20k5-ig is?)
"ki nem sz*rja le hol az alja... kit erdekel miert szakad? ne az okokat keresd + az aljat. esik mert adjak jott az order onteni kell, az alja majd ott lesz ahol mar nem esik tovabb. nem most a jo idopont bevasarolni + aljat keresni
Hát én!
És engem bizony érdekelnek az okok is
(az más kérdés, hogy nem mindig tudom a választ)
lassan jövok vissza hozzátok , ha már megint 36000 alá megy.....és vigasztalgathatjuk egymást....csak azt bánom , hogy reggel nem shortoltam meg....39900-on nagyon gondolkoztam .....ez van.....
Törölt felhasználó2008. 01. 17. 10:55
valszeg a mai esesben benne lehetnek a hati zarasok is, valszeg nagy reszuk longos kontraktus lehetett..
ki nem sz*rja le hol az alja... kit erdekel miert szakad?
ne az okokat keresd + az aljat. esik mert adjak jott az order onteni kell, az alja majd ott lesz ahol mar nem esik tovabb. nem most a jo idopont bevasarolni + aljat keresni
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.