Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A maci piac sajátja , hogy a stabil osztalékos papírokat kevésbé a többit nagyon megdobálja.......és még senki nem számolta ki , hogy nyereségben mi is az igazság a nyereség növekedés ügyében???
Miért bántjátok szegény opciókát? Megvan neki a saját baja, sajna (vagy szerencsére) sok a munkahelyi buli, és sajnos még nem bírom úgy mint egyesek. Éppen ezért ki is maradtam a nap második felének történéseiből. Még most is, hogy végre haza értem kicsit még lila köd minden, de úgy látom jól tettem, hogy saját számaimra hallgattam és tegnap ki stoppoltattam magam - igaz némi bukóban, de még egy % sem volt- de ha vkit zavar, hogy közlöm számaimat, akkor hallgathatok is. Igaz nem bátani akarok senkit inkább segíteni magamon és máson is! A számaimat azért közlöm néha, hogyha nem jók, és elszámoltam vmit akkor szóljon vki. Na minden jót mindenkinek, hamarosan kész lesz az elemző progim (VISUAL BASIC excel alapú) és ha vkit érdekel és nem sért szívesen megosztom. Bár már nincs kedvem mert azt kapom hogy rosszindulatú vagyok meghogy csak erre "áll fel", no meg egy kicsit sok volt mára a pia!
Ha sok hülyeséget írtam akkor sorry!!
1 azaz egy db humet (modjunk 75 Ft-os áron) rv-be lefogadnám, hogy holnap 40100 alá kukucskál.
Ha mégsem a jutalomként felkínált humetet hamarosan megveheti a piacon aki nyer.
Hát ha megmondom a rosszat előre az csak jó nem?
Sztem a behalt kitörés óta gyenge, ezt erősíti EU gyógyszerpapír zutty, és USA zutty. 1 zutty+2 zutty= Richter zutty
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.