nem...de már várható,h korrekció lesz itt...mit gondoltál,h 126.000ig megy el egy huzamban?Az RFV emelkedéséről valóban lemaradtam...viszont benne voltam a Pannyéban...780-1100ig..szóval az emelkedést is meglátom...persze van mikor abban is tévedek...te nem szoktál?:)
Hűha, vannak itt gondok úgy érzem! Csak alsó hangon mondom, hogy nézd meg mennyi részvénnyel lehet kereskedni az OTP-vel és mennyivel itt. A többit add hozzá...
Arra céloztam,hogy az oti rendekkel nagyobb és erősebb fundával bir -bár teljesen más szektorban- E meg bár stabil,fejlődő odfigyelnek a rv tulajdonosokra,mégiscsak kissebb,sebezhetőbb,és mégis a rv-k ára a duplája,mont az oti-nak.Azért kérdezetm,nem lett-e egy kicsit túlárazva?
Azért egyet ne felejtsetek el,az oti a Csányi birodalommal a háta mögött ,mondjuk 6 ezren van,ez pedig mndjuk 12 ezren,nem lett egy kicsit ez túlárazva?
Nagyon sokszor olvastalak már amikor vész madárkodtál, aztán a dolgok jobbra fordultával eltűnsz mint a kámfor. Ez Nálad betegség, vagy valamilyen érdek?
Az OTP sokkal inkább hazárdjáték, úgy érhet 1000 forintot, mint 8000 -et.
Én nem apróztam betoltam mindent 12100-on. Most ülhetek 1 évig benne, hacsak nem lesz KEG, vagy ECO szindróma. A hasonlat csak az elkeseredettségből jön.(remélem)
miért az OTP-nél ha van 10milliárdos forgalom és másnap beszakad akkor ott mindenki pancser??védik a támaszokat...de amikor majd alá megy akkor azokból lesznek az eladók akik most vették...ilyen a tőzsde...
Az a baj, hogy igazam lesz, mégsem aszerint cselekedtem. Mikor megkérdezte valaki, hogy mennyin vennék, mondtam, hogy 10500 már jó lenne. Ehhez képest gyüjtögettem 11400-tól 12200-ig, aminek egy nagyobb részét csak tegnap 11820-11750 között adtam el. Ma már veszegettem megint, de nem tudom, hová hagyjak többet.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....