Ugye azt senki sem gondolta, hogy ez arról szól, hogy oda megyek a pénztárhoz és felveszem a lét, még dolgozni sem kell utána. Érdekes olvasni a korábbi zengedezők pánikolós írásait. Nyugi.
Az Aviva és az angol alapkezelő a rv csomagját ha eladná, azt be kellene jelentenie az E-starnak?
Ha nem ők adják, akkor gondolom most ők sem tapsikolnak!
Akkor egy olyan ördögi terv áldozatai volnánk, ami nagyon nem volt jellemző erre a vezetésre. Én nem hinném. Azt könnyebben, hogy az elméleti eshetőség szellememében pont most lehetett lezúzni.
Én reménykedek abban, hogy a holnapi lengyel kötvényekről iszonyatosan pozitív hír érkezik és ez megnyugtatja a piacot! Bár lehet, hogy "hírre eladni" dolog volt, de az is benne van, hogy valakik tudják, nem annyira sikeres a kötvény program. Na akkor mi lesz?
Ezt én is aláírom, de aki még 12k felett vette pár napja azért nem fog örülni, hiszen sokkal olcsóbban is vehette volna, mostanra pedig sokat bukott. De azt kell mondjam, hogy aki tegnap vett (azt hitte jó áron), most az is szép bukóban van...
akkor az is lehetséges,h most is tévedsz csak fordított irányban...most kellene eladnod,de nem adod el...na mindegy...ez ilyen..nem akarok én neked rosszat...meg senkinek sem...de a fórum arra van,h a gondolatainkat elmondjuk...azt hiszem nem voltam bunkó és kárörvendő sem...remélem emelkedni fog és bejön amire számítotok aki ebben a részvényben van...ennyi..
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....