Nagyon jó gondolatok, én is ezeken a dolgokon agyalok. A romániai eredmények vélhetően nem olyan jók mint reméltén. Ezt kezelni kell, de mellette pedig integrálni kell egy a cég méretéhez képest nem is kis másik céget. Nem egyszerű feladat, de én speciel bízom a menedzsmentben. A lengyel kötvényprogram vélhetően sikeres lesz. Én nem hiszem, hogy vabankra írták volna alá a lengyel szerződést.
Ha nem lenne ez az öntőmester ami az egészet elinditotta,kb. most estünk volna vissza 12500ra mondjuk 13000ről.Nem a sok kicsi meg közepes befektető döntött hirtelen úgy,hogy mégsem ér ennyit a cég
Itt sem mutatnak, hiszen nem olyan rég vagy 10k felett.
Amúgy az figyelemreméltó, hogy Románia eddig nem úgy sült el, ahogy sokan várták (köztük a cég is). Innentől pedig kisebb fenntartással kezelhető, hogy egy veszteséggel rendelkező céggel mit tud kezdeni az E-Star?! Hogyan alakul a lengyel kötvény program?
És azok a nagyobb halak, akik eddig vehették, azok most a kivárásra mehetnek, még akkor is, ha nemsokára kétszer ekkora lesz a cég. Hozzátenném, hogy ez a duplázás pikk-pakk lemegy és a kérdés, hogy ezzel hogyan birkózik meg a cég. Mondhatni túl nagy a változás...
Persze ez mind csak ötletelés részemről, de inkább ez foglalkoztat, semmint, hogy hol lesz az alja és mi van az econettel...
Bizonyára sokan vannak még igy csak sajnos még nem látok fordulóra utaló jelet.Igaz ez egy perc alatt megváltozhat amint jön egy nagyobb vevő.Már hetek óta megy ezeken a szinteken a tökölés,tuszkolás majd fel és most megint van egy eladó.Csak a mostani sokkal erőszakosabban csinálja mint az elődje.A shortosoknak viszont jó alkalom lesz a visszavételre hacsak le nem maradnak megint....
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....