Örömest megírnám, de épp kegyetlen másnaposan feküdtem, amikor az első 10 telefonáló kisrészvényes között kellett volna lennem, úgyhogy nem leszek ott...
Former,DMolnar megirnatok majd par mondatban, hogy mi tortent a koktelpartin? Nem arra vagyok kivancsi, hogy milyen volt a kaja, pia stb., hanem valami kecsegteto pletykat vagy ha hirt hallanatok. Sajnos nem tudok menni mivel egy masik varosban tartozkodom (nick). Elore is koszi.
Csak a blue-k nagyobb térben mozognak és tartósan ott is tudnak maradni.A Panny meg gyakorlatilag egy szűk sávban mozog igy kiszámithatóbb.Persze bármikor törhet ez a trend
Hááát... 3-4%-kal szórakozni inkább a blue chipekben érdemes, a panni ehhez túl lassú meg illikvid, ahogy az RFV is. Megy közületek valaki este a koktél partiba? Ahogy elnézem itt lesz a szomszédban, lehet beugrok "party crasher" módban :D
Hű de bepöccent a pannis társaság, adtak már 5 mínuszt Formernek...
Panniba én se teszek hosszútávra pénzt, mert szakmai körökben kókler bandának tartják őket, akik csak a szerencsének és a nagy mellénynek köszönhetően vannak még a felszínen. A rallikat érdemes meglovagolni, aztán csókolom. Várom a mínuszokat :D
Gyenge, állami támogatásra épülő üzleti modellel rendelkeznek. A fosszilis-lobby pedig elég erősnek tűnik a kormányban, így sok jövőt nem jósolnék nekik..ha jó lenne az érdekérvényesítő képességük, nem az RFV-vel(hoppá:E-Starral) szerződött volna a Mol sem...
A Pannergy idén fog igazán megindulni. Nem kell fikázni, mert lehet hogy nem emelkedett annyit mint más kispapír, de nem is váltott csökkenő trendbe , mint annyi minden más. Csekély, de stabil volt az eddigi emelkedése, ami nem sok bét papíról mondható el.
A Pannergy is elég mutyipapir sajnos.Másfél év alatt amióta figyelem 100ft-ot tudott tartósan emelkedni.Szerencsétlen többször próbált megindulni,tavaly hirre egy szép rallyt is bemutatott,de mindig visszanyomják.Azóta 900 körül pattog. 900 alatt érdemes esetleg beszállni rövid távra egy kis haszonért
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....