Bizony szép nagy város! Ez lenne az eddigi legnagyobb város, Marosvásárhely valamivel kisebb...
Jártam Aradon: nagyon sok panel épület és ami fontosabb, nagy ipari terület sok nagy fogysztóval...
A Bét közleményben végre közölték az RFV Heat Energy leányt is, de a székhelyet - Csíkszereda - nem írták le.
Igen, az új ország lenne 25%, de azt is mondta, hogy Magyarország 50% alá csökkenne a tervek szerint, ami alapján nekem romániára is 25% körüli szám jön ki, bár az 50% alá csökkenés elég homályos matematikai szempontból. Ha feltételezzük, hogy Magyarországot is fejlesztik az elkövetkező két évben, akkor mondjuk 45-30-25% jöhetne ki Romániával középen, amihez viszonyítva a 130 millió eurós új beruházás (az amelyikről még nem tudunk) elég szépen hangzik. Szóval konkrétan lenne vagy 45-50 milliárd forintos román rész, meg mondjuk 35-40 milliárd az új országban, ami valószínűleg Lengyelország lesz.
130 millió eurós beruházás előtt áll a cég Romániában? Nem tévedett a fiú egy tizedes vesszőt?
Arad lehet az új irány? Van valami anyag valakinél az aradi távhőpiacról?
Az új országról szóló mondatok se érdektelenek. Már 2012-ben a bevétel negyedét adná? Az mennyi lehet? 3-4 milliárd forint is akár?
az új ország ad majd 25%-ot 2012-re, nm a román. 2011-ben fele-fele lesz a hazai ill. a román piac részesedése, utána jön be az új piac. tehát - figyelembe véve a Romániában rejlő lehetőségeket - min 40%-os hozzájárulással számolhatunk.
130 millió eurós beruházás Romániában, ha jól figyeltem és emlékszem. Azért ez elég jelentős tétel, nagyjából az eddigit háromszoroznák meg (szintén ha jól emlékszem). Ha ehhez a forrás is adott lesz, határ a csillagos ég, főleg, ha Románia csak 25% lesz az összesnek 3 év múlva.
Sok ujdonságot nem mondott amit ne tudtunk vagy sejtettünk volna.Viszont megszellőztette a nemzetközi befektetőket akik a mnyp pakkokat vehetnék át.Ez megnyugtató valamennyire
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....