Eddig minden projektet megtámadtak így vagy úgy. A Fejér megyei projekt körül is volt kis jogászkodás, a Veszprém megyei körül is , és a Józsefvárosi sem volt teljesen sima... Szerintem ez is hamarosan el fog csitulni. Legalábbis bízom benne...
Hosszas elmélkedés után ma én is bevásároltam egy szép pakkot..
először 9350 eladó, vagy 8150- nél stoppolandó
Szép Napot Tulajdonosok!!
Törölt felhasználó2011. 01. 05. 20:35
Azt hallottam hamarosan dolgok fognak történni aminek sokan fogunk örülni. Én a héten betáraztam egy picit eromön felül is. A mai forgalomnak is egy szép részét én csináltam. Nem lepne meg ha most hektikus lesz az árfolyam egy-két hétig és innen feeel.
Én mindent ide hoztam már az RFVbe és ezt eddig SOHA nem bántam meg...
Már megfigyeltem,hogy megindulás,hir előtt mindig van aki szépen lassan kiszáll.Talán az,aki 7500-ról felhúzta idáig.Mert nem a kicsik nyomtak 1000ft-t gyorsan rajta az biztos.Talán azért száll ki,hogy aztán újra tudja húzni :-) Ha komoly befektető lenne,tudná nagyon jól a jövőt amit mi is és esze ágában sem lenne eladni
Engem is bosszantott az időzítés. A -40 lehet, hogy nem számít, és biztos, hogy lesz jobb is az idén, de technikailag gyengíti a megkezdett utat. Az árfolyam pengeélen táncol szerintem, ami innen könnyen lehet 8000, de 9000 is, ha valaki úgy gondolja. Azért jó lenne, ha nem a 8000-t erősítenék.
Szerintem senkit nem kéne hülye majomnak nevezni! Másrészt ez a -40 forint ide vagy oda már nem tesz semmit (számold ki százalékban mennyi és ha ez neked fontos, akkor gratulálok)!
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....