Ha átlagoltál akkor az nem jó számolás. A záró szakaszban a könyve berakott vételi/eladási mennyiséget "kisütik". Vagyis ha van a vételi árért eladás akkor megköttetik az üzlet illetve fordítva.
Ha 8350en volt 600 db vétel és 8750 600 db eladás akkor ez az üzlet nem tud létrejönni érthető okokból...egyszerűen nem érték el egymást.
Érdekes volt a záró szakasz. Először jött 600 darab vétel 8750-en, majd nem sokra rá 600 darab eladás 8350-en. Én nem láttam az utolsó pillanatig változást a könyvben, ennek ellenére a záró 8455 lett. Ha tényleg nem változott a könyv, akkor nem 8550 kellett volna legyen? Ha pedig az utolsó pillanatba változtattak rajta, akkor az megérne egy PSZAF vizsgálatot, mert ennél a részvénynél 600 darabbal is lehet manipulálni sajnos.
Pont néztem, hogy az eladók is eltüntek, erre valaki eladott egy pár darabot 8450-ig, és 8500-on már bent is áll 152 darab. Hiába áll jól technikailag, ha néhány olcsó János nem hisz benne.
Ez ám a szép évkezdet. Ha jól számolom, akkor most már van 3 alapított, de egyenlőre üres új leánycég:
- Csíkszeredán,
- Aradon,
- Kolozsváron
Valamelyik csak bejön..., vagy mindegyik?
Közben a lengyel vonal is szépen halad, már nem csak a manager réteget keresik, hanem a mérnökséget is...
Ott a keresés célpontja a déli, Krakkó közeli országrész.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....