Látom kijött belőled a kultúra! Ilyen emberrel én nem kívánok társalogni - szerintem húz oda ahova való vagy! Ez normális, kultúrált fórum nem ide való vagy... szevasz, ezzel befejeztem részemről!
Én is remélem,csak felcseszett,hogy írtam tegnap valamit,egy gondolatom,és azt veszem észre,hogy bekóstolnak!!! Soha egy rossz szót nem szóltam senkinek,nem szoktam kötekedni,erre megtalál egy unatkozó barom!!!!
Én is a kulturált beszélgetésnek vagyok a híve,még ha most egy kicsit kikeltem magamból is! Elnézést kérek a normálisabb emberektől!!!
Te miről beszélsz te szerencsétlen???? Mi az,hogy el lehet menni,mert írtam valamit!? Nem hiszem,hogy olyan sértő volt,hogy személyeskedj te f.sz!!! Az ilyen embereknek kellene kivonulni a tőzsdéről mint te,meg a hozzád hasonlóaknak az otp fórumból úgy szintén,akik csak kötekedni jártok ide!!!
Húzzál innen a p.csába!!!!!!!!!!!!!
Ki lehet szállni, el lehet menni erről a fórumról... Az Econet vonzóbb az ilyen típusú embereknek, mint ti lehettek - hajrá, remélem hamarosan beszakad az a kamupapír...
Te meg ki vagy, hogy a semmiből mejelensz és így beszélsz? Semmiféle utalás nem volt, csak a privát véleményemet írtam le. Ha nem tetszik, nem kell elolvasni...
Nem tudom a fórumot miért kell arra használ, hogy naponta kétszer beírja az illető, hogy ejj mindjárt ki fog törni, most kell venni amíg olcsó. Fura... Tény h szeretnénk az uppot, de ettől senkinek sem lesz atraktívabb a papper (ha ez a célja ezeknek a kommenteknek). Ja és nem akarok sértő lenni, csak kicsit kezdett unalmas lenni.
Véleményem szerint már nem lenne szabad 4000-4100-as sávba visszakerülnie a papírnak egy ilyen eredmény után... 4400-4500-ös szinteken megpihen kicsit a következő ugráshoz, erőt gyűjt az 5000-es léc átugrásához. Én nem táplálnék illuziókat, hogy innen még nagyot fog esni, inkább emelkedni fog - tehát, aki akar vegyen, mert ezeken a szinteken még jó beszállási lehetőség van...Ez az én privát véleményem!
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....