A privát véleményed helytálló Janicroft! Jó kilátásai vannak a cégnek és ez előbb - utóbb az árfolyamában is tükröződni fog! Reméljük... a rossz hangulat miatt esik most, egyébként már emlekedne...
Ha lefelé nem megy, én nem bánom, eddig is szépen tartotta magát/tartották a papírt. Remélem azért rövid időn belül lesz valami elmozdulás felfelé. Egyébként pedig ez egy olyan papír amibe bele kell venni 4000-ért aztán 3 év múlva el kell majd adni 10-ért, mert ez egy nagyon jó cég é sez az eredményeiben, ezzel együtt a részvények árfolyamában is tükröződni fog. Természetesen ez csak a privát véleményem illetve reményeim...
Nem bír elszakadni az árfolyam ettől az ártól! Ez van, már bele lehet törödni egy jó időre... :)
Törölt felhasználó2009. 11. 03. 09:10
Itt link megnezhetitek a gyergyoi kazanokat, impressziv latvany. A polgarmester is nyilatkozik, ugy tunik, szepen be fog indulni minden, csak folyamatosan kell csatlakozni a rendszerre. Szegenyek, azert biztos fazhattak mar, repkedtek a minuszok:(( Lasd elso riport.
Bár ahogy látom, most meg jó hírek jönnek onnan. (ingatlanpiac, feldolgozóipar). Mennek is most felfelé, bár a 10000-es Dow kritikus szint, nem is sokat tudott felette maradni még.
Régen jártam itt, mondjuk nem is történ sok minden azóta.
Úgy tünik, az RFV mintha immunis lenne a hangulatra, ami egyébként a tőzsdét jellemzi ma.
Mondjuk ha már kitörés, akkor a felfelé inkább logikus, mivel nagyon nem úgy néz ki, mintha el akarnának adni ezeken a szinteken.
Nem nagyon értem egyébként a kapkodást sem, mert pár napja volt nagy optimizmus amerikában, hogy a GDP, egy napra rá meg már ugyanaz vissza. Az RFV-vel nem érdemes spekulálni esésre, meg egyébként is van, aki megvegye, ha próbálkoznak.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....