igenis szurkolok :) és örülök, hogy ezen szórakozol egyébként! :) úgy látom az eredménye is megvan, mert lassan ledolgozza a papír a mai hátrányát...:) így tovább RFV, hajrá!!.. :)
Én is nézegettem ma, határozottan tetszik amit látok.
A forgalom sem volt rossz, persze nagyobb papírokhoz képest ez még mindig kevés, de szépen ment ma is az RFV, remélem megmarad itt 4500 környékén.
Törölt felhasználó2009. 11. 23. 16:23
Szépen elkezdett emelkedni a papír! Így tovább, hajrá RFV...megérdemli az emelkedést!
ez csak a szokásos, nagyobb árfolyamváltozás utáni felfokozott hangulat eredménye. pár nap és megnyugszik mki.
minden papírnál előfordul ez, itt is volt már rá példa (ld. tőkeemelés környéke).
Engem tiltanál ki??? Olvass vissza és látni fogod,hogy miből indult ez az egész!!!
Én elnézést kértem mindenkitől,a durva írásomért,másrészt pedig akinek van esze az látja,hogy mi volt az alapja!
Egyébként kíváncsi lennék te,hogyan reagáltad volna le ezt a dolgot,hogy írtam tegnap" de izgalmas ez a papír" rá a válasz " Ki lehet szállni, el lehet menni erről a fórumról..."!!!
A kettő,hogy jön össze??? És te engem tiltanál ki!!!
Nem tudok erre mit mondani!
Még egyszer elnézést,akit megbántottam volna!
Ki az aki nem szeretne látni engem,szerintem egyedül te vagy az!!! Nem bántottam meg senki,hozzád sem szóltam volna egy rossz szót sem,ha nem írsz nekem ilyen bunkó stílusban,és még te beszélsz nekem!!!??? Nagy a szád a billentyűzet előtt!!!
Ha moderátori jogom lenne, kitiltanálak mindkettőtöket.
Miért nem nyittok egy új topicot, ahol egymást gyalázhatjátok? Két klikkentés. Vagy megcsináljam nektek? Szívesen!
Ja, és ti is profitálhattok (mert részvényesnek vagytok, ugye?), ha máshova mentek kiabálni, mert visszatérnek a hasznos linkeket/elemzéseket küldők/beírók, akiket lehet, hogy elriasztotok.
Uff.
Te kezdtél engem elküldeni először innen,a magad bunkó stílusában!!! Egyébként én nem is társalogtam veled! A kultúra pedig éppen te miattad nincs meg ezen a fórumon!
Azt sem tudod,hogy mi az!!!
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....