Ez egy szép nap lett itt a végén. így tovább. Ha szerencsénk van akkor elfogynak a hitetlenek és nem lesz eladó 4k körül a forgalom pedig marad a kb15-60mhuf között, mert akkor szépen mehetünk.
Davade!
Vasárnap ezt írtam:
"Erősen beszűkült Bollinger, egyre közelebb az árbóc alakzat háromszög csúcsához!Két lehetőség van:
1. Egy fals letörés ami által az 50-es Fibo szintig mehet (3925), aztán innen pattan fel és kialakítja az árbóc alakzat maradék 1/3 részét.
2. Nagy forgalommal kitör a háromszögből felfelé!
Árbóc célár: 5150
Később fej-váll célár: 6720"
A mai nap után láthatjuk, hogy 3925-öt elérte és innen szépen fordult! Az első verzió első fele teljeseült!
Bíztató jelek:
- a két napja erősen eső piacon nagyon szépen tartja magát!
-kilépett a háromszögből lefelé, azonban a 3925, ahol a Fibo 50-es szint és a Bollinger szalag alsó része is található megfogta és innen szépen visszazárt a háromszögbe!
-ezáltal egy szitakötő dojit alakított ki, amire ha holnap egy fehér gyertya lesz a válasz, akkor ez is a felfelé irányt erősíti!
-stochastic indikátor 20-as szint előtt fordult!
-érdekesség ha a CCI indikátort nézzük, hogy eddig a legutóbbi két-három alkalommal amikor a -100-hoz (eladási jel) vagy közelébe ért megfordult!
-szélsőséges esetben holnap vagy holnapután réssel indulhat felfelé
Nagy figyelmet érdemel a papír viselkedése a napokban! Sok minden szól az emelkedés mellett, de egy percre se feledkezzünk meg a nemzetközi hangulatról...okozhat meglepetést!
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....