Hát a halál szó részvénnyel kapcsolatban inkább a Humetet juttatja eszembe. Nem szivesen lennék most Humet tulajdonos. Itt maximum kis gyengélkedést várok.
Néztétek a napi görbét, olyan mint e filmekben. 4000-en beállt.
Törölt felhasználó2009. 09. 28. 11:38
Pénteken úgy tünt, hogy napközben történt valami, ma szintén nem látszik nagy erő, ráadásul már az 1 db-os manipulálásokra is szükség van.
Ez nem a bizalom jele meglátásom szerint.
Az biztos hogy az Unio támogatja a fűtés korszerüsítést és ha RFV ráukrik a bulira akkor sok pénzt fognak szerezni.
Átfutási idő 1-2 hónap volt meghírdetve.
Ha már most a közelgő tél miatt nem építkeznének sokat illetve nem futnának át nagyon rövid időn belül a pályázatok akkor is a tavasz az extrém jó lehet persze ne legyen novemberei világvége se addig de ahogy számolom most még nem lesz.
A 3800 az korrekt lenne, még lehetne venni a jelenlegi pakkhoz.
A bejelentésekből meg jó lenne ha maradna későbbre is. Nemn kell ellőni minden municiót. Én hosszú távra vettem, és ha éves szintem tudja hozni azt, amimt ebben a hónapban produkált akkor már megérte
Mivel dupla csúcs után a rést nem töltötte be ezért technikailag 3600 alá már nem mehet. Csatorna tető már támasz azaz kb 3800 durván.
Következő bejelentés úgy 7-8 án lesz, de ne kérjétekj számon ha nem jön én erre számítok.
Mintha valaki megint figyelmeztette volna a kis csapatot... Én is ma vettem vissza a nagy hurráoptimizmusra, de gyorsan el is dobtam a figyelmeztetés hatására, így csak a brókerdíjat buktam...
Köszi a kijózanítást!
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....