Ebben ilyen tényleg nincs benne. Maximum meglepetésnek betobhatnak valamit. Én a mostani vételeket már túl rizikósnak találom. Ami most meg, inkább spekuláció.
"A transzparencia további növelése céljából RFV Nyrt. Igazgatósága 2009. október másodikán kommunikációs menetrendet tervez közzétenni, mely többek között tartalmazni fogja a rendszeres menedzsment tervek megjelenési időpontját, továbbá az időközi beszámolók közzétételi rendjét."
Szerintetek itt valami nagy bejelentés lesz? Én itt mást értek...
Az biztos, hogy nagy a bizonytalanság. Tegnap kis forgalom mellett esett (többnyire), ma pedig kis forgalom mellett emelkedik.
A dolog akkor pöröghet fel, ha a nemzetközi hisztinek vége lesz, vagy ha a cég valami újabb jó dolgot jelent be.
Az is lehet, ha jelentősen változik a helyzet, hogy emelnek a céláron, ahogy ezt meg is tették nemrégen. Én is jegyeztem, amikor lehetett, de ne feledjük, azóta már 50%-ot ment a részvény!
vagy jön egy új elemzés egy magasabb számmal...és szerintem ez a reális.
Ne feledjük az Erste és az RFV között nagyon jó lehet a kapcsolat. Arról nem is beszélve hogy valószínű az Erste is ajánlotta a private ügyfeleinek az RFV részvényt a kibocsátáskor és ha "csak" egy elemzésen múlik akkor a tartást fogják javasolni...
A tegnapi nap után azt még nem lehet mondani, hogy a 4000 erős támasz lenne. (Ettől függetlenül még lehet, hogy az lesz.) Az a pár száz darab jókor bepakolt tétel még nem jelent erős támaszt szerintem. Itt ma az játszhat szerepet, hogy sokan a péntekben bíznak, és hogy akkor majd mennyit megy még fel.
Nincs vita, hogy hosszú távon ez még olcsó, de rövid távon van benne kockázat ezeken a szinteken már. (4200-as célár mint egyetlen az Erste-től - ha túlmegy rajta, az új ajánlás már nem vétel lesz, hanem semleges, vagy eladás.)
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....