Én nem vagyok nagyon bennfentes, de tudomásom szerint a management váltja egymást Gyergyón, hogy ott rendben menjenek a dolgok...
Egyébként mi a roadshow célja?
Nem zárom ki, hogy igazad lesz, de az a lehetőség is fennáll, hogy előbb megy fel valamennyit, aztán megy oda le és onnan fordul ismét újabb csúcsra törve.
Ahogy most látom, amerika bekavarhat megint az eladóknak, mert ha így megy tovább, visszakapaszkodik a sávjába.
Nem. Persze nem ebből lesz Porshem, de végülis semmit nem kockáztattam. Mert ha ma nem sikerül eladnom, hát akkor van papírom, ha meg elment, akkor van 1%-om 3 nap alatt. Ha meg szerencsém van, akkor megint elmegy :)
~2980-3390 között is volt egy rés, azt szinte teljesen vissza is töltötte, látszik is a grafikonon.
Sőt előtte is ~2735-2850 között, oda is visszaszúrt.
Szvsz én nagy esélyt látok rá, hogy megközelíti a 3500-at.
Ugye 3502-3600 között van egy nagy rés, van esély rá, hogy betölti, akkor lemegy addig, de lehet hogy csak leszúr (?).
Ott van az emelkedő trendvonal, lehet, hogy csak annak megy a közelébe vagy megérinti, kérdés, hogy mikor, mert akkor 3600 felett maradhat.
Az Elliott 4 hulláma hosszú lehet, így ~3600-4000 között kígyózhat egy ideig még. (ha nagyon szabályos, akkor november végéig, december elejéig akár)
Felmerült bennem, hogy mi van, ha az RFV nem követi tovább az esetleges negatív trendet, vagy ha esetleg elmarad a globális leárazás? Akkor nem kapod vissza, csak drágábban.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....